مسئول دبیرخانه جام باشگاههای کتابخوانی شهرستان نیشابور که عنوان دبیرخانه فعال را در چهارمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان از آن خود کرد، از ثبت بیش از 250 باشگاه کتابخوانی کودک و نوجوان در این شهرستان خبر داد.
مقدم پاشا ادامه داد: با اقدامات انجام شده خوشبختانه توانستیم هر کلاس را به یک باشگاه کتابخوانی تبدیل و با روشهای جدید مانند خواندن کتابها بهصورت نمایشی، نقالی، قصهخوانی، دانشآموزان را به مطالعه علاقمند کنیم؛ البته در آموزشهایی که به مربیان تحت عنوان تسهیلگران باشگاه کتابخوانی ارائه شده بود، تاکید بر این بود که ذهن کودکان را خلاقانه پرورش دهند و از آنها در مورد چگونگی کتابخوانی نظرسنجی کنند تا اشتیاق آنها بیشتر شود.
وی در ارتباط با اقدامات انجام شده توسط دبیرخانه جام باشگاههای کتابخوانی در شهرستان نیشابور نیز توضیح داد: علاوه بر آموزش تسهیلگران باشگاه یکی از اقدامات موثر دبیرخانه ثبت بیشترین تعداد باشگاه در سطح استان خراسان رضوی بود؛ به طوری که بیش از 250 باشگاه کتابخوانی کودک و نوجوان در شهرستان نیشابور به ثبت رسیده است.
کارشناس رابط جام باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان در شهرستان نیشابور با تاکید بر اینکه امروز نیاز جامعه ما ایجاب میکند تا کودکان و نوجوانان را با کتابهای مختلف نهتنها در قالب داستانی، بلکه تاریخی، زندگینامه، شعر و ... آشنا کنیم، گفت: خوشبختانه آموزش و پرورش در این زمینه با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی همکاری لازم را داشته و همین موضوع بستری را فراهم میکند تا علاوه بر ارتقای سرانه مطالعه در کشور و تشویق دانشآموزان از سنین پایه به کتابخوانی، مدارس نیز از حالت خشک خارج شده و آموزشها با روشی نوین به کودکان ارائه شود.
نظر شما