کتاب «با قصهها بهتر میشویم» نوشته فریبا دلسوز به زودی از سوی انتشارات سروس منتشر خواهد شد.
دلسوز تا با تجربه سالها فعالیت در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و با استفاده از علم روانشناسی که بهصورت تخصصی در آن سررشته دارد دست به قلم برده است تا، قصه و قصهگویی این تجربه نیرومند را برای والدین و مربیان به عنوان ابزار آموزشی و تربیتی موثر و شگفتانگیز برای تغییر در رفتار و منش به رشته تحریر درآورد.
وی در این رابطه به روابط عمومی انتشارات سروش گفت: از آنجایی که قصهگویی یکی از قدیمیترین هنرهایی است که میان مردمان رواج داشته و قادر به انتقال ارزشها، آداب، رسوم و تفکر است.
دلسوز ادامه داد: اما با پیشرفت فناوری اهمیت قصهگویی روبه کاهش گذاشته است و حیف است که تاثیر این تجربه خلاق شخصی و آفرینش دوجانبه براساس کلمهها و تخیل بر تربیت فرزندان نادیده گرفته شود و همین امر باعث شد تا «با قصهها بهتر میشویم» متولد شود.
دلسوز با اشاره به محتوای کتاب افزود: در این کتاب تلاش میشود، مخاطب با بیانی ساده با تاثیرات روانشناختی قصه و قصهگویی آشنا شود و اینکه چگونه قصهگویی بر رفتارهای سازگارانه کودکان، افزایش حس احترام به خود و دیگران، تقویت ارتباطات اجتماعی، ابراز مهربانی و کنترل خشم و... میتواند راهی موثر و کارساز باشد.
خواننده در این کتاب میتواند با چگونگی انتخاب و آمادهکردن یک قصه خوب آشنا شود و راهکارهای ایجاد عادتهای خوب و حذف عادتهای بد را با صبوری در قصهها یاد بگیرد.
این نویسنده اظهار امیدواری کرد که مخاطب با خواندن این کتاب با کلید کشف چکونگی استفاده از داستانها در ایجاد تحول درونی بهره ببرد.
گفتنی است این کتاب در 5 فصل قصهگویی آفرینشی دو جانبه، در قصهها زندگی میکنیم، قصهها ما را انتخاب میکنند، فراتر از قصه، گستره تربیتی قصهها برای بچهها و بزرگسالان نوشته شده است که مخاطب در هر فصل میتواند قصهگویی را بهتر بشناسد و با تمرینات عملی قصهگویی و گستره تربیتی آن در انواع قصهها سیر کند.
یادآور میشود فریبا دلسوز دارای مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی و دانشجوی دکترای روانشناسی و مدرس دانشگاه است. وی در کانون پرورش فکری کارشناس مسئول فرهنگی بوده است.
نظر شما