مهناز سلیمی، مدیر مرکز خدمات جامع سلامت درمانگاه بقیهالله در معرفی کتاب «شفای ذهن» گفت: این کتاب ماهیتی جمعی دارد و مرزهای هویت یک فرد را به تصویر میکشد. در این کتاب عبارت «من خودم را تایید میکنم» تضمینی نسبی برای آوردن همه آرزوهای دستیافتی و سلامت فیزیکی در خودآگاه خویش است؛ به این شرط که افکار منفی را از بین ببریم و اراده و تلاش و تفکراتی مثبت داشته باشیم.
در بخش بعدی مریم خاکبازان خوش، مدیر گروه سلامت خانواده و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم کتاب «طبیب عشق» را معرفی کرد و گفت: این اثر مباحثی مانند «حادثه آفرینی جز خدا نیست»، «خیر بودن حوادث و شرایط زندگی»، «دعا و خیر بودن هر آنچه هست»، «معنای خیر بودن حوادث»، «زندگی دنیا بازی است»، «تسلیم در برابر مقدرات و مقررات الهی» را در خود جای داده است.
معصومه اکبری دیگر شرکتکننده در این نشست که متخصص پرستاری جراحی و عضو گروه سالمندی وزارت بهداشت و انجمن پرستاری است، کتاب «سالمندی سلامت» معرفی کرد و درباره آن گفت: در این کتاب به اصلاح سبک زندگی برای دستیابی به یک زندگی سالم و افزایش طول عمر همراه با شادی، سلامتی، آرامش و انتقال تجربه به جوانترها میپردازد.
اشرف خرمیراد، پرستار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قم، عضو بعدی این نشست بود که کتاب «دا» را معرفی و بیان کرد: این کتاب خاطرات بانویی است که در زمان جنگ 16 سال بوده و در خرمشهر زندگی کرده است و تاریخ آن دوران را با ذکر جزئیات به تصویر کشیده است.
در ادامه این نشست نرگس اسکندری، متخصص بهداشت باروری و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قم، سمانه لاجوردی، روانشناس بالینی و کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت نیز به معرفی کتاب پرداختند.
نظر شما