حجتالاسلام مدنی مدیر جامعه الزهرا (ع) با بیان اینکه پژوهش باید جایگاه سازمانی خود را پیدا کند، گفت: در سالهای اخیر پژوهش در مجموعه ما گسترش پیدا کرده و پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا (ع) با سه پژوهشکده راه اندازی شده است. امید است از ظرفیت معاونت پژوهش و گروههای علمی آموزشی و انجمنهای علمی پژوهشی استفاده شود.
وی بیان کرد: ما با جایگاه مطلوب فاصله زیادی داریم. هر وقت تحول ما در عرصه آثار دینی قابل رقابت با تحول در عرصه ابزار ارتباطی باشد، میتوانیم بگوییم همپای قافله دانش بشری هستیم.
مدیر جامعه الزهرا (ع) با اشاره به اینکه باید در عرصههای دینی به ویژه عرصه زن و خانواده، تحول آثار مثبتی داشته باشیم، اضافه کرد: باید سوگمندانه عرض کنم که ما در مسائل بسیار اساسی زن و خانواده سند تنظیم شده مورد پذیرش نداریم و باید این کارها انجام شود.
وی تصریح کرد: از همه مراکز علمی، آموزشی و پژوهشی درخواست میکنیم جامعه الزهرا (ع) را به عنوان همکار خود ببینند. ما آمادهایم آنچه داریم در خدمت نظام مقدس اسلامی، کشور اسلامی و در خدمت این مکتب عرضه کنیم.
بر اساس این گزارش، کتاب «باور پایه در ترازوی اندیشۀ علامه طباطبایی (ره)»، «بررسی شرط فاسد و تأثیر آن بر عقد»، «چکیده آثار جشنواره پژوهشی بینالمللی بانو امین»، «مجموعه مقالات بررسی تطبیقی سند 2030 با فقه امامیه»، «نمایه چکیده نشستهای علمی _ پژوهشی جامعه الزهراء (س) (1394_ 1396)»، «مجموعه مقالات پاسخ به شبهات کرونا»، «مجموعه مقالات کالای ایرانی» و «مجموعه مقالات بیانیه گام دوم» کتابهایی بود که در این آیین از آنها رونمایی شد.
نظر شما