مدیر دارالمعارف الاسلامیه الثقافیه لبنان در گفتوگو با ایبنا مطرح کرد:
برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران جهشی کیفی برای احیا و انتشار کتاب بود
شیخ عماد وهبی، مدیر دارالمعارف الاسلامیه الثقافیه و از سخنرانان در وبینار تخصصی «بررسی ظرفیتهای ترجمه و نشر در حوزه ادبیات پایداری و اندیشه انقلاب اسلامی» بیان کرد: برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران، کاری برجسته و یک جهش کیفی برای احیای کتاب و انتشار آن ازطریق بخشهای مختلف موجود در سیستمعاملها و شبکههای ارتباطی است.
وی افزود: آنچه موسسه کتاب خانه و ادبیات ایران در برگزاری نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران انجام داده است، کاری برجسته و یک جهش کیفی برای احیای کتاب و انتشار آن از طریق بخشهای مختلف موجود در سیستمعاملها و شبکههای ارتباطی است.
وهبی عنوان کرد: از اینرو، برپایی نمایشگاه مجازی کتاب تهران و نشستهایی که در قالب وبینار برای ترجمه و نشر کتاب به زبانهای دیگر از سوی بخش بینالملل نمایشگاه انجام شده است، گام بلندی در راه تقویت کتاب و همافزایی در مسیر تبادلات فرهنگی است که به نوبه خود موجب استحکام روابط بین کشورها خواهد شد و این روابط فرهنگی را به مسیر توسعه خواهد برد.
بهگفته مدیر دارالمعارف الاسلامیه الثقافیه، ایجاد نمایشگاه مجازی برای ارائه کتاب به علاقهمندان کتاب و کتابخوانی در هر نقطه از جهان، گام بلندی است که به اهتمام بالا و تمهیدات پیچیدهای نیاز دارد که بهنوبه خود جای تقدیر و تشکر دارد.
وی در ادامه با ارائه پیشنهادی بیان کرد: پیشنهاد میکنم این ارتباطات در فضای مجازی در مسیر تبادل کتاب، ترجمه و نشر میان ایران و لبنان ادامه یافته و این قبیل همکاریها بیش از پیش پس از نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران توسعه پیدا کند.
نظر شما