رفیع افتخار از تالیف رمان «وحشت در خانه شماره ۴» برای نوجوانان خبر داد و گفت: این داستان در ژانر پلیسی با محوریت کودکان کار نوشته شده است.
این نویسنده حوزه کودک و نوجوان، در پاسخ به این سوال که چرا موضوعی پلیسی را دستمایه کار خود قرار داده، گفت: داستانهای پلیسی ماجرایی، هیجانی و پر از تعلیقاند و نه تنها برای نوجوانان بلکه برای بزرگسالان نیز پرکشش و جذابند.
وی افزود: با وجود این معتقدم حتی کتابهای پلیسی نیز باید حاوی مضامین خاص و هدفمند و انسان دوستانه باشند در غیر این صورت ماندگار نخواهند شد و به سرعت فراموش میشوند کما اینکه در رمان «وحشت در اتاق شماره۴» داستان حول محور کودکان کار و سختیهای زندگی آنها سیر میکند.
این نویسنده درباره علاقهاش به داستانهای این حوزه توضیح داد: در دوران بچگی ما، کتابهای پلیسی جذبه خاصی داشتند و من خوره این کتابها بودم و اغلب کتابهای پلیسی در دسترس آن دوره را با ولع خواندهام. داستانهای پلیسی پرویز قاضی سعید و مبارزههای کارآگاهان لاوسون، سامسون و ریچارد با تبهکاران و کتابهای پلیسی جنایی میکی اسپیلین بخش زیادی از دوران نوجوانی ما را پر میکرد. ما با ولع این ماجراها را دنبال میکردیم و گاهی هم از شدت ترس تا صبح خواب به چشمانمان نمیآمد.
رفيع افتخار متولد 1339 در تهران و كارشناس ارشد كشاورزی است. او تاليف و ترجمه برای نوجوانان را از سال 1369 آغاز كرده و تاكنون بیش از ۵۰ اثر برای کودکان و نوجوانان نوشته است. از آثار این نویسنده میتوان به «طلسم خانه عنکبوتها»، «برعسوس»، «برسد به دست دوست»، «دنیای آرزوها»، «از ورای یک خاطره»، «تعطيلات بامزه يخمک»، «ساپروفیت»، «شب نشینی با عموبسک» و «رازصورتی من» اشاره کرد.
نظر شما