به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، سیده عالیه قوامی در ایستگاه پایانی بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی مرحله استانی در هرمزگان گفت: توسعه از مسیر فرهنگ عبور میکند و مسیر فرهنگ از حوزه کودک و نوجوان آغاز میشود و باید به مسئولان استان هرمزگان تبریک گفت که با اعتقاد و باور در خدمت کودکان این سرزمین هستند.
دبیر بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کشور با تبریک فرا رسیدن میلاد با سعادت دُخت نبی اکرم (ص) و روز مادر افزود: جنگ امروز، جنگ روایتگری است و قصهگویی و این جشنواره محفلی برای تربیت روایتگران ایران اسلامی است.
قوامی ادامه داد: قصه به عنوان یک عنصر و ابزار نرم تربیتی پل ارتباطی بسیار خوبی بین نسلهای گذشته و حاضر است و کمک میکند تا تبادل تجربه صورت گیرد.
رئیس دبیرخانه توسعه و ترویج قصهگویی ایران ادامه داد: جشنواره بیست و ششم در سراسر ایران متفاوت برگزار شد و همه استانها درگیر برگزاری این جشنواره بودند، اما آنچه جشنواره این استان را از سایر استانها متمایز کرد، همت مدیرکل، همکاران، دوستان و علاقمندان حوزه کودک بود که چراغ قصه گویی را در تمام شهرستانها روشن کرده و قصهگویان را به صحنه آوردند.
وی به قصه گویان حاضر در این جشنواره گفت: به شما شادباش میگویم که در این عرصه گام نهادید و در این مراسم شرکت کردید. این حرکت شما قابل تقدیر است.
سیده عالیه قوامی بیان کرد: آنچه امسال به همت دبیرخانه جشنواره رقم خورد، افزایش قالبهای جشنواره از ۴ قالب به ۱۲ قالب بود. همچنین بخش ویژه ایثار و مقاومت نیز به این جشنواره اضافه شد.
دبیر بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کشور گفت: این تغییر فراخوان و تغییر در قالبهای فراخوان کمک کرد تا تمامی سلیقه و ذائقه ها بتوانند در این جشنواره شرکت نمایند.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که چراغ جشنواره قصهگویی همواره روشن بماند.
به گزارش ایبنا، آیین اختتامیه بیست و ششمین جشنواره مرحله استانی در هرمزگان چهارشنبه شب (۲۸ آذرماه) در سالن سینمای ادارهکل کانون پرورش فکری بندرعباس برگزار شد.
نظر شما