وی افزود: 60 اثر از سوی فعالان حوزه کتاب کودک در رویداد نوآورانه «کتاب و کودک» ارسال شد. این رویداد به همت مرکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد که از این تعداد 15 اثر انتخاب شدند و در انتهای این رویداد که روز 31 فروردینماه سال آینده است، تیمهای برتر از مزایایی همچون استقرار در مراکز نوآوری برخوردار خواهند شد.
مدیرعامل شتابدهنده گام دوم مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، گفت: تیمها بعد از شرکت در کارگاهها به منتورهای عمومی و تخصصی وصل خواهند شد تا زیر نظر آنها به تکمیل، بهبود یا در صورت نیاز، تغییر ایدهها و استارتاپهایشان بپردازند و برای روز نهایی رویداد آماده شوند. در پایان این رویداد، انتظار داریم حداقل سه استارتاپ تخصصی، با ایدههای قوی و قدرتمند را بهعنوان خروجیهايى قابلتوجه شاهد باشيم.
مرادی تأکید کرد: برای این که بگوییم برگزارى اين رويداد چقدر در ايجاد تحول در حوزه كتاب كودک میتواند موثر باشد، شاید خیلی زود باشد، اما بههرحال همین که فعالان اکوسیستم نوآوری و فناوری بدانند که جایی برای حمایت از ایدههای فناوریهای نرم و هویتساز مثل کتاب و ادبیات، هست، خود میتواند موجب دلگرمی و مشوقی برای حضور و فعالیت باشد.
وی در پایان بیان کرد: ما امیدواریم سال آتی نیز دوره بعدی این رویداد را برگزار کنیم و حتی به رویدادهای تخصصیتر ازجمله ادبیات و کتاب برای کودکان با بیماری خاص، مانند اوتیسم و توانیابان ذهنی، میاندیشیم.
متولیان رویداد کتاب و کودک، از سه تیم برتر حمايتهای مالی و معنوی خواهند داشت که امکان استقرار در مرکز نوآوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی، قرارگیری در فرآیند شتابدهی تخصصی شتابدهنده گام دوم، اعطای سرمایه بذری و اتصال به شبکه بازار و صندوقهای نوآوری و شکوفایی جهت دریافت سرمایه خطرپذیر، از جمله این حمایتها است.
نظر شما