اكبر كاظمی، ادامه داد: 1213 نفر به صورت مستقیم و بالای 2500 نفر به صورت غیرمستقیم در چاپخانههای آذربایجانغربی مشغول فعالیت هستند.
کاظمی بیان کرد: متاسفانه 76 واحد از 407 چاپخانه استان به دلایل مختلف تعطیل شدهاند و امسال 14 واحد مجوز فعالیت گرفتهاند و از این تعداد 6 مورد پروانه دائما تاسیس دریافت کردند.
مسئول واحد چاپ ادراه كل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانغربی بیان كرد: وجود صنایع كشاورزی و واحدهای تولید، نیاز به صنعت چاپ در زمینههای بسته بندی، تهیه جعبه، مقوا و تبلیغات را اجتناب ناپذیر كرده و این امتیاز بزرگی برای توسعه صنعت چاپ است و ما تلاش میکنیم بیشتر فعالیت چاپخانهها استان را به این سمت سوق دهیم.
وی با بیان اینکه صنعت چاپ، صنعتی برای اشاعه فرهنگ است، یادآور شد: رونق این صنعت صورت نمیگیرد مگر اینکه همپای سایر پیشرفتها رشد آن تسریع شود و وارد عرصه رقابت شویم تا بتوانیم سهم چاپ را در رونق اقتصادی ایران افزایش دهیم.
کاظمی ادامه داد: متقاضیان دریافت مجوز در صورت موفقیت در امتحانات کتبی واحراز صلاحیت فنی (علمی و عملی) توسط اتحادیه چاپخانهداران استان به اخذ مجوز تاسیس از ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان میپردازند.
مسئول واحد چاپ ادراه كل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانغربی بیان کرد: ما حدود 10 سال است که نکوداشت صنعت چاپ را برگزار میکنیم ولی به دلیل شرایط کرونا سال قبل و امسال جشن نکوداشت صنعت چاپ به دلیل شرایط کرونا به صورت مجازی و بدون حضور اهالی چاپ استان برگزار شد.
وی افزودک اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در صورت عادی شدن وضعیت استان به لحاظ شرایط کرونا امسال هم با همکاری اداره امور چاپ ونشر و اتحادیه چاپخانهداران استان جشن خانواده چاپ را برگزار مینماید.
کاظمی با اشاره به اینكه چاپخانههای آذربایجانغربی یكی از بهترین صنایع كشوری است، بیان كرد: ادارات استانی فعالیتهای چاپی خود را به چاپخانههای خارج از استان واگذار نكنند تا چرخه اقتصاد و اشتغال صنعتگران بومی به حركت درآید.
مسئول واحد چاپ ادراه كل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانغربی اضافه كرد: 18 نفر دیگر در آذربایجانغربی متقاضیی تاسیس چاپخانه و واحدهای وابسته در بخشهای مختلف چاپخانه افست، دیجیتال، چاپ سیلك اسكرین، فلكسو گراور و لیتوگرافی هستند.
نظر شما