وی در ادامه به قالبهای مختلف ارسال اثر به این دوره از جشنواره اشاره کرد و افزود: کتابهای چاپی، کتابهای دیجیتال و گویا، پایاننامهها، رسالههای دانشگاهی و حوزوی بخشی از قالبهای مختلف تولید آثار برای این دوره از جشنواره است.
باقری در ادامه به تشریح جزئیات بخش بینالملل این حشنواره پرداخت و گفت: این بخش شامل آثار نگارشیافته به زبانهای زنده و پرمخاطب جهان خواهد بود. در قالب این بخش جایزه «سراج» به برترین اثر ترجمه شده از زبان فارسی به زبانهای زنده و پرمخاطب جهان و جایزه «عالم آل محمد (ص)» برای برترین ناشر خارجی فعال در حوزه علوم اسلامی و معارف اهلبیت (ع) اهدا خواهد شد.
وی تولید محتوای فاخر بر مبنای رهنمودهاي توليت آستان قدس رضوي در اختتامیه دوره گذشته جشنواره را یکی دیگر از بخشهای جشنواره امسال معرفی کرد و گفت: «ارائه راهبردها و راهکارهای عملی برای ارتقای مفهومی و عملی زیارت و گسترش جایگاه معرفتی آن و توازن جنبههای احساسی و عقلانی زیارت»، «ارائه راهکارهای عملی برای توسعه شناخت و معرفت زائر از جایگاه علمی امام هشتم (ع) و تقویت ولایت عملی در میان زائران»، «ارائه راهبردهای اجرایی برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در جامعه و تشویق زائران بارگاه ملکوتی حضرت ثامنالحُجَج (ع) به علمآموزی و کتابخوانی در کنار زیارت» و «ارائه راهبردهای اجرایی در خصوص مهندسی ساختاری حرم مطهر رضوی برای تشویق زائران به علمآموزی و کتابخوانی» برخی از رهنمودهای تولیت آستان قدس رضوی برای تولید محتوا در این زمینه است.
باقری تصریح کرد: نویسندگان و ناشران میتوانند آثاری را که در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ منتشر کردهاند را تا ۱۵ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ به دبیرخانه جشنواره بینالمللی انتخاب کتاب سال رضوی به نشانی حرم مطهر رضوی، کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی ارسال کنند.
نظر شما