بازپور با بیان اینکه مجموعه داستان «یکشنبه عصر در خیابان سوم» نسبت با آثار پیشین متفاوت است، تصریح کرد: در این بازهی زمانی چهار سال تلاش کردم از طریق آموزش، شرکت در جشنوارهها و کار با نشریات به تجربههای جدیدی برسم و هر آنچه کسب کردم ماحصل آن نگاهی متفاوت در ساخت و پرداخت به داستانها، شخصیتها و رویدادها در این مجموعه آورده شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه نوجوان و جوان امروز نسبت به مسائل اخلاقی، رفتاری و اجتماعی بیتفاوت شدهاند، در این مجموعه کوشیدم تا عشق دوران نوجوانی را بیشتر نشان داده و به مفاهیمی همچون: احترام به بزرگترها، ادب، اخلاق و رفتار که امروزه از ارزش آنها کاسته شده و کاربرد خود را از دست دادهاند، بپردازم.
نویسنده «ستاره» با تاکید بر اینکه نوجوان امروز آگاه و هوشیار است، اما تغذیهی مناسب فکری ندارد، عنوان کرد: هر چند عوامل و دلایل متعددی در این موضوع دخیل هستند، اما نویسندگان این حوزه میتوانند با نگاه متفاوت و دقیق و شناخت مخاطب نقش مهمی را ایفا کنند.
بازپور ضمن ابراز تاسف از کمتوجهی نشریات خوزستان به نویسندگان بومی بیان کرد: از جمله مشکلات نویسندگان و شاعران در سراسر کشور و بهخصوص در خوزستان، مسئلهی نشریات است که دغدغه شاعران و نویسندگان را ندارند و از افرادی که بهطور مستقیم و غیرمستقیم در نشریات و مطبوعات فعالیت میکنند؛ گلایهمند هستم که چرا خوزستان با پیشینهی ادبی قوی، باید اوضاع نشریاتش اینگونه باشد.
وی یکی از مشکلات اساسی در حوزه ادبیات کودک و نوجوان در خوزستان را نداشتن نشریه کودک و نوجوان برشمرد و بیان کرد: به رغم برخورداری خوزستان از لهجهها و گویشهای مختلف و تنوع زبانی، متاسفانه برای مخاطبِ هدف، تولید محتوای مناسب نداریم. ما نیازمندِ نشریات کودک و نوجوان در سراسر استان هستیم.
این نویسنده یادآور شد: کتاب «ستاره» بهتازگی به چاپ سوم رسیده است و یک مجموعه داستان نوجوان با عنوان «مومیایی شبیه عشق من است» بهزودی چاپ و منتشر خواهد شد.
نظر شما