شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۲
ثبت شرکت در استرالیا و اخذ اقامت این کشور

ثبت شرکت در استرالیا، یکی از روش‌های مهاجرت و اخذ اقامت این کشور است که همانند سایر روش‌های مهاجرتی، روال قانونی خود را دارد. در ادامه، شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ثبت شرکت را شرح داده و به بررسی مزایا و معایب آن نیز خواهیم پرداخت.

خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ به لطف اقتصاد با ثبات، توسعۀ پایدار و روابط تجاری قدرتمند استرالیا با سایر کشورهای جهان، این کشور مقصدی مناسب و کم‌خطر برای مهاجرت محسوب می‌شود. استرالیا با ارائه محیطی مناسب برای کسب و کار، فرصت‌های متعدد سرمایه‌گذاری و خدمات گوناگون، از سرمایه‌گذاران خارجی استقبال کرده و کیفیت زندگی را روز به روز افزایش می‌دهد.

ثبت شرکت در استرالیا، یکی از روش‌های مهاجرت و اخذ اقامت این کشور است که همانند سایر روش‌های مهاجرتی، روال قانونی خود را دارد. در ادامه، شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ثبت شرکت را شرح داده و به بررسی مزایا و معایب آن نیز خواهیم پرداخت.

انواع روش‌های ثبت شرکت در استرالیا
یکی از اولین قدم‌های متقاضیان برای مهاجرت به استرالیا از طریق ثبت شرکت، این است که ساختار مناسبی برای کسب و کار خود انتخاب کنند. انتخاب ساختار بیزینس، تأثیر زیادی در تعیین هزینه‌ها و موارد قانونی خواهد داشت. برای انتخاب بهترین ساختار راه ‌اندازی کسب و کار در استرالیا، بهتر است با وکلای مهاجرتی مجرب دفترهای حقوقی مشورت کنید.
به طور کلی، انواع روش‌های ثبت شرکت در استرالیا، عبارتند از:

1. فعالیت اقتصادی در قالب شخص حقیقی (Sole Trader):
متقاضیان در این ساختار، خود را تنها مالک کسب و کارشان معرفی می‌کنند؛ بدین ترتیب مسئولیت تمام موارد قانونی و... بیزینس بر عهدۀ آن‌ها خواهد بود. به‌علاوه، درآمد متقاضی نیز با مالیات وی رابطۀ مستقیمی دارد.

2. شراکتی (Partnership):
در این روش، جمعی از افراد متخصص دور هم جمع شده و کسب و کار خود را راه‌اندازی می‌کنند؛ بنابراین هر شخص مسئولیت مالی و قانونی خود را بر عهده گرفته و همۀ مسئولیت‌های کسب و کار نیز شراکتی است.
 


3. اعتمادی (Trust):        
این نهاد، دارایی یا درآمد خود را برای منافع شخص ثالث حفظ می‌کند. به کارگیری این ساختار ثبت شرکت در استرالیا، به طور معمول امتیازهای خاصی را در زمینۀ پرداخت مالیات و کاهش هزینه‌ها، به متقاضی ارائه می‌کند.

4. شرکت‌های با مسئولیت محدود (Company):
این ساختار، مسئولیت سهامداران را به حدأقل رسانده و برای کسب و کارهای پرریسک توصیه می‌شود. در این روش ثبت شرکت در استرالیا، مالیات کسب و کار، همواره ثابت بوده و به میزان 27.5 درصد محاسبه می‌شود.
گام های ثبت شرکت در استرالیا
برای ثبت شرکت در استرالیا، ابتدا باید طرح کسب و کار مورد نظر خود را به سفارت این کشور ارائه کنید تا توانایی و تکمن مالی شما به عنوان مدیر و سرمایه‌گذار، مورد بررسی قرار بگیرد. جهت انجام تمامی مراحل ثبت شرکت در استرالیا، اعم از ترجمه و تکمیل مدارک لازم، مشاورۀ راه‌اندازی کسب و کار و سایر موارد حقوقی دیگر، می‌توانید از مؤسسه‌های مهاجرتی معتبری استفاده کنید که در کوتاه‌ترین زمان ممکن، شرکت شما را ثبت می‌کنند.

مراحل راه اندازی کسب و کار در استرالیا، به شرح زیر است:
دربارۀ ساختار کسب و کار خود تصمیم بگیرید:
هماهنگی ساختار کسب و کار شما، مستقیماً به توانایی‌های‌تان مرتبط خواهد بود. برای مهاجرت به استرالیا از طریق ثبت شرکت و سرمایه‌گذاری؛ باید واجد شرایط زیر باشید:
بر روی کسب و کار خود، مدیریت داشته باشید؛
تمکن مالی خود را ارزیابی کرده و ببینید که می‌توانید مالیات مرتبط با کسب و کار خود را پرداخت کنید یا خیر؛
دربارۀ الزامات قانونی استرالیا و شرایط شغلی آن، اطلاعات کسب کنید. دفترهای حقوقی زیادی هستند که در این باره، شما را راهنمایی خواهند کرد؛
سطح مسئولیت‌های شخصی خود را در قبال کسب و کارتان بررسی کنید؛
الزامات سلامتی و ایمنی محیط کاری را فراهم آورید.
درخواست خود را ثبت و کد اقتصادی (ABN) را دریافت کنید:
تنها زمانی که یک کد اقتصادی در این کشور داشته باشید، می‌توانید نسبت به راه‌ اندازی کسب و کار خود در استرالیا اقدام کنید. این کد، یک عدد 11رقمی بوده که برای دولت، به عنوان ابزار شناسایی کسب و کارها عمل می‌کند. برای دریافت کد اقتصادی، باید موارد زیر را ارائه کنید:
اطلاعات شخصی و هویتی با جزئیات کامل؛
اطلاعات کسب و کاری که می‌خواهید در این کشور تأسیس کنید؛
اطلاعات کامل دربارۀ تمام شرکا و سهام‌داران؛
انگیزه‌نامه و ارائۀ دلایل خود برای درخواست این کد؛
جزئیات مربوط به کسب و کار شما؛
اظهارنامه‌ای دال بر صحت اطلاعات ارائه‌شده.
استعلام نام‌های تجاری در سامانۀ ASIC:
برای ثبت شرکت خود در استرالیا، باید نامی برای کسب و کار خود انتخاب کنید که تمام فعالیت‌های تجاری شما، تحت آن صورت بگیرد. کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه‌گذاری استرالیا ((ASIC، یک سامانۀ استعلام نام تجاری در اختیار شما قرار خواهد داد که با استفاده از آن، می‌توانید تشخیص دهید که این نام تجاری برای ثبت شرکت در دسترس است یا خیر.
توجه داشته باشید که برای انتخاب نام برند خود، زمان کافی صرف کنید؛ چرا که در صورت تغییر نام، باید همۀ مراحل ثبت شرکت در استرالیا را از ابتدا شروع کنید.
 


ثبت نام کسب و کار:
هنگامی که نامی مناسب برای کسب و کار خود پیدا کردید، باید آن را در سامانۀ «خدمات ثبت کسب و کار» ثبت کنید.

ثبت دامنۀ وب‌سایت:
برای هویت‌بخشی به کسب و کار خود، دامنۀ مرتبط با آن را ثبت کرده و وب‌سایت‌تان را طراحی کنید. هنگام انتخاب نام وب‌سایت برای ثبت شرکت، به موارد زیر توجه داشته باشید:
نام دامنه باید نمایان‌گر کسب و کار شما باشد؛
تلفظ و به خاطر سپردن این نام در زبان انگلیسی، آسان باشد؛
بهتر است که سه هجا یا کمتر داشته باشد.
برای خرید دامنۀ وبسایت خود با پسوند au، باید از کد اقتصادی استرالیا برخوردار باشید.
هزینه ثبت شرکت در استرالیا
به طور میانگین، هزینۀ ثبت شرکت در استرالیا معادل 417 الی 596 دلار است. برای برآورد دقیق هزینه‌های این امر، بهتر است از دفترهای حقوقی و شرکت‎های مهاجرتی معتبر کمک بگیرید.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت در استرالیا
برخی از مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در استرالیا، عبارتند از:
مدارک هویتی (شناسنامه، کارت ملی، سند ازدواج و...)؛
مدارک مالی (فیش‌های حقوقی و...)؛
رزومه و سوابق کاری؛
تکمیل فرم‌های نیاز؛
و...
مدت زمان فرآیند ثبت شرکت در استرالیا
تکمیل آنلاین درخواست ثبت شرکت در استرالیا، حدود 15 دقیقه زمان خواهد بود. چنانچه تمام مدارک لازم را ارائه و هزینۀ مربوط را نیز پرداخت کرده باشند، درخواست شما ظرف 2 روز کاری بررسی و تأیید خواهد شد.

مزایا و معایب ثبت شرکت در استرالیا
بیایید به برخی از مزایا و معایب ثبت شرکت در استرالیا، نگاهی بیندازیم:
 
مزایا معایب
امکان اقدام برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری و اقامت دائم استرالیا هزینه‌های بالای ثبت شرکت
توسعۀ کسب‌و‌کار خود به بازارهای بین‌المللی و بهره‌مندی از درآمد ارزی مالیات بالا
رشد بالای اقتصاد استرالیا مسئولیت در پرداخت بدهی‌های شرکت
امکان دریافت ویزای اقامت موقت برای خانوادۀ همراه مشکلات مربوط به صادرات کالا
امکان دریافت ویزای تجاری استرالیا هزینه‌های جاری (تمدید دوره‌ای و...)
 
 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها