جواد قارایی ضمن بیان اینکه شروع نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بعد از دو سال خوب و تاثیر گذار است، عنوان کرد: حال و هوای نمایشگاه حضوری به مراتب از نمایشگاه مجازی بهتر بوده و شکی هم در آن نیست. هر زمانی که در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران شرکت میکردم انتخابهایم هوشمندانهتر بود.
وی افزود: برای هر قسمت از مستندی که درباره ایران عزیز تولید کردیم، تحقیق و پژوهش بسیاری داشتیم و با این تحقیق نقشه راه روشن کردیم. مطالعه در حوزه کاری ما بسیار تاثیر گذار و مهم است در حقیقت ریشه و پایه آن محسوب میشود.
او ضمن بیان اینکه شروع نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بعد از دو سال خوب و تاثیر گذار است، عنوان کرد: حال و هوای نمایشگاه حضوری به مراتب از نمایشگاه مجازی بهتر بوده و شکی هم در آن نیست. هر زمانی که در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران شرکت میکردم انتخابهایم هوشمندانهتر بود.
این مستندساز ضمن اشاره به این که متاسفانه اوضاع کتاب و کتابخوانی خوب نیست، تصریح کرد: به هر حال چاپ و انتشار کتاب هزینه زیادی به همراه دارد و از سویی فرهنگ کتابخوانی روز به روز کمتر میشود. اگر جامعهای به جایی میرسد از طریق مطالعه صورت میگیرد و اگر کتاب خوانده و مطالعه نشود و آموزش کتابخوانی در جامعه صورت نگیرد یعنی اینکه بازار اندیشیدن کم میشود.
جواد قارایی در پایان گفت: بیشتر علاقهمندی من در حوزه کتابهای گردشگری است و در این حوزه مطالعه میکنم. من جز مطالعه هیچ فعالیتی ندارم؛ اما شاید روزی سفرنامه ایرانگرد را بنویسم. عکسهای زیادی گرفتم که شاید آنها را هم چاپ کنم؛ اگر بخواهم درباره ایران، کتاب عکسی چاپ کنم هزینه آن بالا میرود و خودم هم دوست دارم کتاب در سطح بالایی چاپ شود.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «با کتاب سلامتیم» از بیستویکم اردیبهشتماه آغاز و تا سیویکم اردیبهشتماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir ادامه دارد.
نظر شما