مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: استاد شهریار با زبان و نگاه ویژه خود در انواع و قالبهای شعر سنتی سخنپردازی کرده است. آثار او، در هر نوع و قالبی، هم از نظر قوت و کیفیت و هم از نظر کمیت درخور توجه است.
احمدی با بیان اینکه مهمترین شاکله هویت فرهنگی ایرانیان زبان و ادبیات فارسی است، افزود: پاسداری از فرهنگ ملی، زبان و ادبیات فارسی و تقویت هویت ایرانی بیش از مسائل دیگر باعث رشد آگاهی فرهنگی و ملی، زمینهساز جهشهای مثبت سیاسی و اجتماعی خواهد شد.
وی به شرکت در ششمین کنگره بینالمللی شعر و ادب فارسی (پاسداشت مقام استاد شهریار) اشاره کرد و افزود: صبح یکشنبه 27 شهریورماه ویژه برنامهای در برج میلاد برگزار میشود که در این برنامه شخصیتهایی ازجمله وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در جمع ادیبان و شاعران حضور خواهند داشت و مقالههای علمی و فرهنگی اهالی قلم درباره ادبیات فارسی و شهریار ارائه و از برگزیدگان حوزه شهریارشناسی قدردانی خواهد شد.
احمدی ادامه داد: شاعرانی نیز از لرستان در این برنامه حضور خواهند داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه دومین نشست ادبی «شهریار غزل» بهمناسبت پاسداشت شعر پارسی در لرستان برگزار خواهد شد، افزود: این برنامه به همت معاونت فرهنگی و مطبوعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری انجمن قلم ایران شعبه لرستان برگزار میشود.
وی به نشست ادبی «قلههای شعر و ادب» اشاره کرد و افزود: این برنامه به صورت مشترک با دانشگاه لرستان و حوزه هنری استان برگزار و استاد دانشگاه با موضوع پاسداشت زبان فارسی به سخنرانی خواهند پرداخت، همچنین به دلیل همزمانی با ایام اربعین، شاعران آیینی لرستان به سرایش اشعار و مراثی خود میپردازند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: دیدار با پیشکسوت حوزه شعر و ادب لرستان یکی دیگر از برنامههای روز پاسداشت شعر و ادب زبان فارسی در استان است.
احمدی گفت: برگزاری کارگاههای شعر و ادب در سایر شهرستانهای استان از دیگر برنامههایی است که به این مناسبت از سوی ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانها برگزار خواهد شد و از کتابهای منتشر شده در 6 ماهه اول با موضوع شعر و ادبیات نیز در استان رونمایی خواهد شد.
نظر شما