چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۸
طرح تبدیل دفتر کار ملک‌الشعرای بهار به پاتوق فرهنگی بهار آغاز می‌شود

رئیس هیات مدیره شرکت هلدینگ سبا، اوایل سال 1402 را زمان آغاز طرح توسعه محل کار ملک‌الشعرای بهار به مجموعه تفریحی، فرهنگی و هنری برای شهروندان تهرانی اعلام کرد.

محسن احمدی، رئیس هیات‌مدیره شرکت هلدینگ سبا،  در گفت‌و‌‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا)، درباره طرح فرهنگی این شرکت ویژه ساختمان محل کار مرحوم ملک‌الشعرای بهار گفت: ملکی با قدمت 70 ساله در مرکز تهران و در خیابان طالقانی وجود داشت که مربوط به دوران قاجار بوده و به این معروف است که زمانی دفتر کار مرحوم ملک‌الشعرای بهار بوده است. سال‌ها پیش این ملک به شرکت سهامی بیمه ایران واگذار شد و محل صدور بیمه های ترانزیتی بود. چند سال پیش اطراف این ساختمان گودبرداری شد و در نهایت این ملک متروکه و بلااستفاده ماند.

وی افزود: در مجموعه هلدینگ سبا با سرمایه‌گذاری بیمه ایران، علاوه بر فعالیت‌های اقتصادی، وظیفه‌ای مبنی بر حفظ و نگهداری سرمایه‌های مادی - معنوی و تاریخی کشورمان برای خود متصور هستیم. به هر حال این ساختمان سابقه فرهنگی دارد و تصمیم گرفتیم این ملک را تبدیل به مجموعه تفریحی، فرهنگی و هنری برای شهروندان تهرانی کنیم.

احمدی یا اشاره به اینکه این ساختمان ظرفیت پاتوق فرهنگی شدن را دارد، ادامه داد: از آنجا که این ساختمان در مرکز شهر واقع شده، می‌توان آن را تبدیل به مجموعه‌ای با فضای باز، باغ ایرانی و کافه-رستوران کرد. در نظر داریم خود ساختمان را نیز با حال و هوای معماری دوران قاجار و شخصیت ملک‌الشعرا تزئین کنیم. در نظر داریم طبقه بالای این ساختمان را نیز به جلسات و فضای فرهنگی و اداری اختصاص دهیم.

رئیس هیات مدیره شرکت هلدینگ سبا افزود: شرکت خدمات گردشگری مهرسیاحت سبا، از زیرمجموعه‌های هلدینگ سبا بوده که در زمینه گردشگری فعالیت می‌کند و «هتل عباسی اصفهان» و «هتل آوان مشهد» از نمونه فعالیت‌های این شرکت است؛ امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت برای ساختمان ملک‌الشعرای بهار نیز استفاده کنیم. به تازگی کارهای مطالعاتی این پروژه را آغاز کرده‌ایم، پس از تعاملات و اخذ مجوزهای لازم و هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط، از اوایل سال آینده کار را کلید خواهیم زد.

به گزارش ایبنا؛ محمدتقی بهار در سال ۱۲۶۵ هجری شمسی در مشهد زاده شد. بیشتر شهرتش را مدیون اشعار نقض و ترانه‌ها و تصنیف‌های زیبا و قصاید منحصر به فردی است که وی را در زمره شاعران طراز اول عصرمشروطیت قرارداده است، اشعار بی‌نظیری مانند «گنج و رنج»، «قصیده دماوندیه» و «مرغ سحر» هنوز هم در خاطره همه ایرانیان جاویدان مانده است. این شاعر سخت‌کوش و خوش قریحه سرانجام در اول اردیبهشت ۱۳۲۰ هجری شمسی در منزل مسکونی خود واقع در خیابان طالقانی حدفاصل مفتح و خیابان ملک الشعرای بهار، بدرود حیات گفت و در آرامگاه ظهیرالدوله شمیران به خاک سپرده شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها