میزبانی غرفه نهاد کتابخانههای عمومی کشور از سه نویسنده؛
سه کتاب در غرفه نهاد کتابخانههای عمومی کشور رونمایی شد
در نخستین روز برپایی سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، غرفه نهاد کتابخانههای عمومی کشور میزبان سه اهل قلم در حوزه شعر، نثر ادبی و تاریخ زنان عاشورایی بود.
وی تصریح کرد: کتاب عشق به زبان فارسی در نوع خودش بدیع است و به گفته رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی تا به حال هیچکس با زبان شعر به زبان فارسی نپرداخته و این نگاه در نوع خودش منحصر بهفرد است.
اکرامیفر، به مسئله زبان فارسی اشاره کرد و گفت: نگهداشتن زبانها و گویشهای محلی به همراه پاسداشت زبان ملی یعنی فارسی هیچ تنافری باهم ندارند. نسل جدید واژگانی را به کار میبرند که من در اشعارم آنها را مورد نقد و توجه قرار دادهام. استفاده از کلمات و اصطلاحات اصیل و ادبی در زبان روزمره، فرهنگ ما را غنیتر خواهد کرد.
این شاعر و پژوهشگر ادبی همچنین به معرفی یکی دیگر از آثارش با نام «حال گذشته» پرداخت.
همچنین در غرفه نهاد کتابخانههای عمومی کشور با حضورمرضیه محمدزاده، نویسنده و اسلامپژوه کتاب جدید وی با نام «نقش زنان در نهضت امام حسین (ع)» رونمایی شد.
محمدزاده در سخنانی عنوان کرد: یکی از دغدغههای من نوشتن در مورد زندگی زنان پیامبر (ص) و ائمه (ع) است؛ چون جای آن را در فضای فرهنگی کشورمان خالی دیدهام و در این حوزه اکثر آثار به زبان عربی است.
دیگر میهمان غرفه نهاد کتابخانههای عمومی، عبدالرحیم سعیدیراد بود که درباره نثر ادبی و کمبود اثر در این حوزه بهویژه پس از انقلاب، انتقاداتی را بیان کرد و نیز چند سطری را از کتاب خود با نام «باقی بقای تو» قرائت کرد.
وی تصریح کرد: ما از نثر ادبی پس از انقلاب غافل بودهایم. منظور از نثر ادبی همان شعر منثور است و نثر ادبی مرزی دارد که شاید بهسختی بتوان آن را از شعر مجزا کرد.
سعیدیراد افزود: نثر ادبی مهارتها و تکنیکهای خاص خودش را میطلبد و از این جهت یک ژانر منحصر بهفرد است. من سالهاست که در این وادی پژوهش میکنم و متوجه شدهام که این ژانر پس از انقلاب مغفول مانده است. بخاطر دارم که پس از انتشار اثرم در ژانر نثر ادبی، دهها اثر پس از آن روانه بازار نشر و باعث تشویق و ترغیب جوانان و علاقهمندان این حوزه شد.
وی معتقد است که با انتشار و تولید آثار درست و بدیع، میتوان عده زیادی از مخاطبان ادبیات را متوجه این ژانر زیبا و جذاب ادبی کرد.
سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «آینده خواندنی است» ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشتماه در مصلای امام خمینی(ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir برگزار میشود.
نظر شما