برگزیده قصه گویی در مرحله منطقه ای کرمان مطرح کرد؛
عادت به مطالعه و کتابخوانی در کودکان از طریق قصهگویی
کرمان-برگزیده جشنواره قصهگویی «نهال امید» در مرحله منطقهای کرمان گفت: قصهگویی شیوهای برای انتقال بهتر مفاهیم است و میتوان عادت به مطالعه و کتابخوانی را از طریق قصهگویی ایجاد کرد که این موضوع در کتابخانههای عمومی روند رو به رشد ارزشمندی طی کرده است.
برگزیده قصهگویی در مرحله منطقهای کرمان افزود: قصهگویی شیوهای برای انتقال بهتر مفاهیم است و میتوان عادت به مطالعه و کتابخوانی را از طریق قصهگویی ایجاد کرد که این موضوع در کتابخانههای عمومی روند رو به رشد ارزشمندی طی کرده است.
وی تصریح کرد: دیدن و شنیدن قصههای متفاوت، از فرهنگهای مختلف در این جشنواره ها قصه گویی برایم جالب بود.
منوچهری با بیان اینکه قصه هچگاه جایگاه خود را در بین مردم به ویژه کودکان و نوجوانان از دست نمیدهد؛ ادامه داد: قصهها با وجود لهجهها، گویشها، فرهنگهای مختلف باز هم برای همگان جالب و آموزنده هستند.
وی در ادامه عنوان کرد: این دوره جشنواره قصهگویی «نهال امید» نسبت به دوره قبل سطح بالاتری دارد؛ چراکه مشخص است قصهگوها با تمرین و ممارست در پرورش مهارتهای خود کوشیدهاند.
منوچهری اذعان کرد: قصهگویی که تجربه و مهارت و خلاقیت داشته باشد به گونهای پیش میرود که مخاطب جذب قصه میشود و در این مرحله قصهگوها به این سطح از توانایی رسیدهاند.
وی قصهگویی را فعالیتی مفرح برای خانوادهها و کودکان دانست که موجب علاقمندی به کتاب و کتابخوانی است و گفت: قصهگویی پلی به سوی خواندن کتاب است.
منوچهری ترویج کتابخوانی، رونق کتابخانهها و افزایش اعضای فعال، همدلی و همکاری بین کودکان را از تأثیرات مثبت قصهگویی در کتابخانهها عنوان کرد.
برگزیده قصه گویی در مرحله منطقهای کرمان در پایان خصوص برگزاری جشنواره های قصهگویی عنوان کرد: این جشنوارهها چراغ راهی برای جشنوارههای آینده است.
نظر شما