چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۳
انتشار و توزيع كتاب‌ طبخ آبزيان در فرهنگسراي سلامت

فرهنگسراي سلامت اقدام به انتشار و توزيع کتاب‌های طبخ آبزیان و همچنین توزیع بروشورهای سلامت غذایی و جسمانی خواهد كرد.\

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از روابط عمومي فرهنگسراي سلامت، اين مركز با هدف بهینه‌سازی فرهنگ مصرف ماهی، اين كتاب‌ها و بروشورها را منتشر مي‌كند.

فرهنگسراي سلامت همچنين با همکاری اداره شیلات استان تهران، بر آن است دومین دوره کارگاه طبخ آبزیان را 26 بهمن‌ماه برگزار كند.

در این كارگاه علاوه بر آموزش طبخ 40 غذا با ماهی و آبزیان، کارشناسان شیلات ضمن آموزش، شهروندان را از خواص و مزایای مصرف ماهی آگاه می‌كند.

کتاب‌های طبخ آبزیان و بروشورهای سلامت غذایی و جسمانی در اين كارگاه به صورت رايگان توزيع مي‌شود.

برگزاری کارگاه‌های مشاوره‌ای تغذیه و رژیم درمانی، از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده در این کارگاه است.

علاقه‌مندان براي دريافت اين كتاب‌ها و شرکت در این کارگاه‌ها می‌توانند به فرهنگسرای سلامت به نشاني خيابان هنگام، ميدان الغدير، خيابان دلاوران شمالي مراجعه كنند یا براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره‌های 2-77491491 تماس بگيرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط