هرمزگان- در چهلمین دوره نشست کتابخوان راسخ گزیر استان هرمزگان، کتاب ژنتیک «پدر زیستشناسی نوین ایران» معرفی شد.
طی این نشستها که در حال سپری کردن دوره سوم خود است تا کنون بالغ بر ۶۰ کتاب ارائه شده است.
نشست کتابخوانی در دوره اول با ۱۸ داوطلب آغاز و در دوره دوم بالغ بر ۳۰ کتابخوان به کار خود ادامه داد و در حال حاضر که سیزدهمین جلسه دوره سوم برگزار شده است بالغ بر ۲۰ عضو فعال دارد.
اعضاء شامل اقشار مختلف از جمله دانشجویان، طلاب، شعراء، خطبا، علما، اطباء، مهندسین، کتابداران و دیگر اقشار جامعه هستند.
نشست سیزدهم از دوره سوم(چهلمین دوره فعالیت نشست کتابخوان کتابخانه راسخ) برابر با شب اول شهریورماه ۱۴۰۲ توسط شاعر گزیری محمد سامی گزیر با ارائه کتاب ژنتیک، نوشته دکتر محمود بهزاد برگزار شد.
نشستهای کتابخوانی راسخ از سال ۹۹ با پیشنهاد جوانان خلاق روستا و با مدیریت سید احمد زارعی از دانشجویان گزیری برگزار میشود.
نکته قابل توجه در برگزاری نشستها، امکان شرکت اعضاء به هر دو صورت حضوری در محل و مجازی از طریق برنامه گوگل میت است که تمامی کتابخوانان توانایی بهرهمند شدن از ارائه ها در هر موقعیتی را دارا هستند.
کتابخانه راسخ گزیر پذیرای همه علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی در این نشستها خواهد بود از این رو تمامی علاقهمندان برای شرکت در دوره چهارم می توانند برای ثبت نام به آدرس کتابخانه و یا با مدیریت تماس بگیرند.
محمود بهزاد مترجم، مؤلف و زیستشناس ۲۲ اسفند ۱۲۹۲ در رشت به دنیا آمد.او دارای دکترای داروسازی بود و پدر زیستشناسی مدرن ایران قلمداد میشود.
او به سه زبان فرانسه، انگلیسی و آلمانی آشنایی داشت. وی یکی از فعالترین مترجمان علمی ایران محسوب میشود که از مهمترین ترجمههایش میتوان به ترجمه آثار چارلز داروین و ریچارد داوکینز و آثار غیر داستانی ایزاک آسیموف اشاره کرد.
در سال ۱۳۴۱ مأمور تأسیس سازمان کتابهای درسی شد و مدت دو سال ریاست این سازمان را به عهده داشت. با تلاش او همهٔ کتابهای درسی ایران (از دورهٔ ابتدایی تا پایان دورهٔ متوسطه) تدوین و تألیف شد و با رسمالخط واحدی به چاپ رسید. استاد دکتر بهزاد پرکارترین نویسنده و مترجم کتابهای علمی در ایران است. تعداد تالیفها و ترجمههای او به ۹۸ جلد کتاب میرسد که ۶۳ کتاب را به تنهایی و ۳۵ کتاب دیگر را به یاری همکاران دانشمند خود تألیف و ترجمه کرده است. او در ۸ شهریور ۱۳۸۶ درگذشت.
نظر شما