اکبر کاظمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ارومیه، گفت: وجود صنایع کشاورزی و واحدهای تولید، نیاز به صنعت چاپ در زمینههای بسته بندی، تهیه جعبه، مقوا و تبلیغات را اجتناب ناپذیر کرده و این امتیاز بزرگی برای توسعه صنعت چاپ است و ما تلاش میکنیم بیشتر فعالیت چاپخانهها استان را به این سمت سوق دهیم.
وی افزود: در این راستا امسال ۱۲ واحد مجوز فعالیت گرفتند و سرمایهگذاران بیشتر علاقمند به سرمایهگذاری در این موارد هستند و پیش بینی میشود کل مجوز تا پایان سالجاری به ۲۵ واحد برسد.
کاظمی با بیان اینکه ۴۳۷ واحد چاپی در استان در فعالیت هستند، گفت: از این تعداد ۹۲ واحد چاپ افست، ۲۵۰ چاپ دیجیتال، ۴۳ کارگاه چاپ سیلک اسکرین و تامپو، ۱۵ واحد لیتوگرافی، ۱۶ واحد چاپ فلکسو و هلیوگراور، ۲۱ و احد چاپ صنعتی و کارگاه صحافی پوشش چاپ و سلفونکشی است.
مسئول واحد چاپ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجانغربی ادامه داد: دو هزار و ۱۲۰ نفر در چاپخانههای استان آذربایجانغربی مشغول فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه صنعت چاپ، صنعتی برای اشاعه فرهنگ است، یادآور شد: رونق این صنعت صورت نمیگیرد مگر اینکه همپای سایر پیشرفتها رشد آن تسریع شود و وارد عرصه رقابت شویم تا بتوانیم سهم چاپ را در رونق اقتصادی ایران افزایش دهیم.
کاظمی ادامه داد: متقاضیان دریافت مجوز در صورت موفقیت در امتحانات کتبی واحراز صلاحیت فنی (علمی و عملی) توسط اتحادیه چاپخانهداران استان به اخذ مجوز تاسیس از ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان میپردازند.
وی در پایان سخنان خود گفت: همچنین جشن صنعت چاپ را هم بزودی در استان با حضور فعالان حوزه صنعت چاپ برگزار خواهیم کرد.
نظر شما