به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اهواز، عصر شنبه در نشست ادبیات معاصر که به همت دبیرخانه رویدادهای ترویجی معاونت فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرمشهر برگزار شد، در جمع دانشآموزان دوره متوسطه هشتم شهریور اظهار کرد: زیربنای همه علمها تخیل است و همیشه اولین تخیلها منجر به ایده ناب میشود.
اکبرپور افزود: اختراع اول به ذهن یک نفر میرسد و محال است یک ایده هم زمان در ذهن دونفر قرار گیرد.
نویسنده «پدرام السلطنه در ارگ خونین» با تأکید براینکه ادبیات تخیل شما را قوی میکند، بیان کرد: کل تئوریها، اختراعات و اکتشافات براساس تخیل شکل گرفته است و برای ورود به هر رشته به ادبیات نیاز دارید.
وی گام اول برای شروع هر فعالیت را تخیل دانست و افزود: اگر تخیل نداشته باشید وارد هر کاری شوید کپی کار میکنید. به خودتان جرأت داده و دنیا را یک قدم جلوتر ببرید.
مولف «قطار آن شب» خطاب به دانش آموزان با توضیح اینکه نباید رویاهایتان را دست کم بگیرید، تصریح کرد: انسان تنها یکبار متولد میشود و باید تلاش کند یک کار خوب انجام دهد. هرکدام از شما اگر یک درصد در مورد رویاهایتان بنویسید، میتوانید دنیا را متحول کنید.
وی ادامه داد: پس از سالها کار معتقدم خداوند هرکدام از ما را یک نابغه آفریده است که فقط وظیفه کشف کردن و در برابر اجتماع کار کوچک انجام دادن را داریم.
اکبرپور با اشاره به اصول داستاننویسی گفت: داستان نویسی قواعد خاصی دارد و گرهافکنی به عنوان یکی از عناصر داستان یعنی مانع تراشی و علت خواندن «کتاب لیلی و مجنون» موانع متعدد بود که دو نفر پس گذراندن سختیها به هم نرسیدند.
وی یادآوری کرد: دنیا رو به تخصصی شدن است اولویتها را انتخاب کنید و در یک موضوع تخصصی فعالیت کنید.
نویسنده «واژههای نفهم» با تشریح اینکه انسانها بدون تخیل مرده هستند، عنوان کرد: به طور یقین تخیل و رویای قوی به واقعیت میپیوندد و کسی که رویا ندارد، مرده است. رویاها و تخیل میتوانند در برخی مواقع به جای انسان، الگوی ما قرار گیرند.
نظر شما