رضا امیدی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به برنامهریزیهای ستاد اجرایی این رویداد برای دوره آینده، عنوان کرد: طبق نظرسنجی از بازدیدکنندگان و شرکتکنندگان نمایشگاه طی هفت دوره گذشته، تصمیم گرفتیم دوره هشتم نمایشگاه را در دهه سوم فروردین ماه ۱۴۰۴ برگزار کنیم.
وی با اشاره به دلایل این تغییر زمان توضیح داد: مردادماه هوا بسیار گرم بود، اما فروردینماه هوا معتدلتر است، از سوی دیگر فضا برای گرفتن سالن در ابتدای سال بهتر و مناسبتر است.
امیدی همچنین افزود: نکته دیگر این است که فروردین، شروع سال کاری در ایران است و تولیدکنندگان و صادرکنندگان میتوانند با برنامهریزی بهتر و منسجمتر برای یکسال آینده کاری خود برنامهریزی داشته باشند.
وی همزمان نبودن نمایشگاههای بینالمللی و خارجی حوزه کاغذ سایر کشورها را دیگر مزیت این موضوع دانست و ادامه داد: معمولاً در نیمه دوم سال رویدادهای نمایشگاهی مختلفی در چین، ترکیه، هند و دبی برگزار میشود اما در فروردین هیچ رویدادی نیست و همین مسئله میتواند به پررنگتر شدن بعد بینالمللی نمایشگاه کاغذ ایران بهعنوان یک رویداد تخصصی در حوزه سلولزی کمک کند.
امیدی در ادامه به حضور هیئت تجاری فعالان کاغذ و سلولزی ایران در نمایشگاه کاغذ و مقوای دبی اشاره کرد و گفت: این هیئت از ۱۳ تا ۱۵ شهریور ماه در این نمایشگاه حضور داشت که دستاوردهای خوبی برای هیئت تجاری به همراه داشت و اعضا با قراردادهای خوب و پرثمر به ایران بازگشتند.
وی همچنین به برگزاری جلسه با سرکنسول ایران در دبی اشاره کرد و افزود: قرار است با هدف تقویت بعد صادراتی و بینالمللی تولیدات حوزه سلولزی و کاغذ از مزیت و فرصتهای موجود در کنسولگری ایران برای استفاده تجار ایرانی و اماراتی استفاده شود که شرح آن به زودی اعلام خواهد شد.
نظر شما