زهرا عبدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قم، درباره آخرین اثرش گفت: در «کلبه آرزوها» از خاطرات هجرت و زندگیام در قم نوشتهام. فعالیت در کتابخانه شخصی در منطقهای کم برخوردار باعث شد با حوادث مختلفی روبهرو شوم.
وی ادامه داد: در ابتدا فقط میخواستم برای بچهها قصه و شعر بخوانم و لحظههای آنها را دمی خوش کنم؛ اما زندگی هر کدام از اعضای کتابخانه پر از ماجرا بود و ناخواسته درگیر آنها شدم و بارها به دردسر افتادم.
این نویسنده تصریح کرد: کمکم کتابخانه محلی شد که مردم برای حل مشکلاتشان به آنجا مراجعه میکردند. من بودجه و امکاناتی ندارم اما با کمک هنرمندان و اساتید توانستیم بسیاری از مشکلات را حل کنیم.
عبدی افزود: با گروهی از اهالی محله، به دفتر شهردار، استاندار و سایر مسئولان میرفتیم و با مطالبهگری مسالمتآمیز، بسیاری از مشکلات را برطرف میکردیم که میتوانم به گرفتن امکانات و خدمات شهری، بهبود وضعیت بهداشتی و آموزشی منطقه اشاره کنم.
وی یادآور شد: در بخش پایانی این کتاب به این پرداختم که مردم محله بعد از ۸ سال پیگیری به مناسبت حل مشکلاتشان، جشن گرفتند اما این خوشی دیری نپایید؛ چون در پی انتشار خبر فوت یک دختر، موجی از درگیریها در سراسر ایران به راه افتاد و خیلی از شهرها به آشوب کشیده شد.
عبدی اضافه کرد: من هم مثل سایر هنرمندان از شنیدن اخبار حالم دگرگون شد؛ دیگر هیچ انگیزهای برای هیچ فعالیتی نداشتم. بعد از چند روز سردرگمی، تصمیم گرفتم از قم به روستایی در یزد سفر کنم؛ به روستایی که عنوان «دوستدار کتاب» گرفته بود. به یزد که رسیدم با تعجب، آن شهر را در آرامش کامل دیدم. در نتیجه به بررسی همه جانبه این منطقه پرداختم تا دلیل آرامش این شهر را دریابم و به این ترتیب با حقایق بسیاری مواجه شدم و آن خاطرات را در این کتاب به رشته تحریر درآوردم.
به گزارش ایبنا؛ «کلبه آرزوها» در پاییز ۱۴۰۳ از سوی انتشارات جمکران در شمارگان هزار نسخه به قیمت ۱۷۶ هزار تومان راهی بازار نشر کرده است.
نظر شما