یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳
چاپ ۱۰کتاب در کنگره ملی خواهر دباغ/ ارسال ۷۰ مقاله به دبیرخانه کنگره

همدان - دبیر کنگره ملی بزرگداشت بانوی مبارز دباغ از چاپ ۱۰ کتاب در کنگره ملی خواهر دباغ خبر داد و گفت: ۷۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در همدان، سید محمدکاظم حجازی ظهر یکشنبه در نشست خبری کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی (خواهر دباغ) با اشاره به مقاله‌های ارسال شده به دبیرخانه این کنگره اظهار کرد: به این مقالات که با محورهای زندگینامه، شخصیت شناسی و سیره فکری این بانوی مبارز نگاشته شده است، امتیاز علمی تعلق گرفته و توسط انجمن مفاخر چاپ می‌شود.

وی ادامه داد: کتاب‌هایی در خصوص تبیین ابعاد شخصیتی خواهر دباغ در قالب رمان و روایتگری برای جوانان و نوجوانان در دست تدوین است که در این راستا چاپ ۱۰ کتاب در کنگره پیش‌بینی شده و ۷۰ مقاله علمی به کنگره ارسال شده است‌.

دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه دباغ با اشاره به اینکه این بانوی مبارز برای جامعه ایرانی به عنوان هویت ملی مایه فخر و مباهات است، افزود: خواهر دباغ نماد بانویی است که ویژگی‌های شخصیتی او از ابعاد مختلف قابل الگوبرداری است،.

وی با بیان اینکه بانو دباغ در اوج خفقان طاغوت که زمینه رشد بانوان وجود نداشت در عالی‌ترین سطح حوزوی تحصیل می‌کند و بعد از انقلاب به عنوان استاد در دانشگاه به تدریس می‌پردازد تصریح کرد: این بانوی مبارز در بعد اجتماعی در مقابل طاغوت قد علم می‌کند و در نقش همسر نیز به عنوان الگوی تمام و کمال بروز و ظهور می‌یابد.

دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی یادآور شد: این بانوی مبارز از بدو پیروزی انقلاب اسلامی خدمت به رهبری را تکلیف اجتماعی خود می‌بیند و در کنار بیت امام فراز و نشیب‌ها از او انسانی تربیت می‌کند که این زن به عنوان فرمانده سپاه انتخاب می‌شود و در شورای شکل‌گیری سپاه انجام وظیفه می‌کند.

حجازی با بیان اینکه خواهر دباغ در حوزه سیاسی به عنوان نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا می‌کند گفت: در محیط‌های مختلف نیز به ترویج فرهنگ انقلاب استمرار می‌ورزد و تا پایان عمر نیز سعی داشت پیام انقلاب را به تمام مردم دنیا برساند.

وی با تاکید بر اینکا ابعاد شخصیتی خواهر دباغ باید مطابق با ذائقه نسل جوان و با ابزار هنر به آینده‌سازان ایران معرفی شود خاطرنشان کرد: هنر اثرگذارترین ابزار برای معرفی هویت ملی و دینی ما است.

دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی با اشاره به اینکه کنگره خواهر دباغ از اسفندماه سال ۱۴۰۱ در دفتر پژوهش موسسه شهید مدنی آغاز به کار کرد گفت: در این زمینه ستادهای ملی و استانی متولی برپایی کنگره تشکیل شدند که ستاد استانی به ریاست نماینده ولی فقیه در استان و ۱۰ کمیته تشکیل شده است.

حجازی با بیان اینکه کنگره خواهر دباغ ۳۰ آبان در تهران آغاز و اختتامیه آن یکم آذرماه در همدان برگزار خواهد شد گفت: اختتامیه کنگره با حضور وزیر فره و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و علی آقامحمدی نماینده مقام معظم رهبری در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سه دوره تربیت راویگری برگزار و ۱۰۵ مبلغ تربیت شدند افزود: اینها ابعاد شخصیتی خواهر دباغ را در مدارس و دانشگاه‌ها طرح مساله می‌کنند که تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد.

حجازی با بیان اینکه اثر بخشی کارهای فرهنگی در رفتار نوجوان و جوان رصد می‌شود اظهار کرد: کتاب‌های رمان با موضوع دباغ در اختیار کتابخانه‌های مدارس قرار می‌گیرد و کارهای نو و بدیع در حال انجام است.

در پایان از پوستر کنگره ملی مرضیه حدیدچی (خواهر دباغ) رونمایی شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها