به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) از زنجان، حجتالاسلام مصطفی حسینی در آیین بزرگداشت روز کتاب و تجلیل از کتابداران استان زنجان با بیان اینکه کار کتابداران از جهات مختلف معمولی نیست بلکه کار مهم و مکمل برای داشتن جامعه داناتر و فهیم و فرهیختهتر است، اظهار کرد: برای حل مشکلات کتابداران، ظرفیتهایی که امکان گشایش دارد باید مورد استفاده قرار گیرد.
امام جمعه زنجان با تاکید بر ترویج فرهنگ کتابخوانی بیان کرد: کتاب دریچهای جدید بهسوی خواننده باز میکند و باید فضا برای ترویج این فرهنگ فراهم شود.
استاندار زنجان نیز در ادامه گفت: شکلگیری کتابخانههای جدید، اتفاق خوبی است که در استان زنجان در برخی کتابخانهها رقم خورده و موجب اقبال مردم به این مراکز شده است.
محسن افشارچی به گسترش تکنولوژی ارتباطات و شبکههای اجتماعی و تاثیر آن در کتابخوانی اشاره کرد و گفت: با این روند با نسلی مواجه خواهیم شد که نه متمرکز است نه عمیق و این آسیب فاصله گرفتن از کتاب و کمرنگ شدن مطالعه کتاب است. در این شرایط ترویج کتابخوانی کار ارزشمندی است.
وی ادامه داد: کتابخانهها مراکز فرهنگی متفاوتی هستند و جامعه هدف کتابخانهها بیشتر و گستردهتر از مراکز دیگر است.
همچنین مدیرکل کتابخانههای عمومی استان زنجان نیز در این مراسم گفت: تنوع خدمات کتابخانهای که عنوان برتری کشور را در حوزه نصیب استان کرد، حاصل تلاش کتابداران است.
محمد رضاخانی افزود: هم اکنون ۱۰۶ کتابخانه در استان دایر است که از این تعداد ۳۵ باب در روستاها به عموم مردم خدمات ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه هماکنون ۸۰ هزار نفر عضو کتابخانههای عمومی استان هستند، گفت: با توجه به بازسازی و بازطراحی کتابخانهها و ارائه خدمات جدید در آنها میزان عضویت در این مراکز فرهنگی، رشد قابل توجهی داشته است.
نظر شما