دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۵
تعمیر و تجهیز ۱۴ کتابخانه عمومی در کردستان/ جذب ۱۳ میلیارد تومان اعتبار

کردستان - مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان با اشاره به جذب ۱۳ میلیارد تومان اعتبار در یک سال گذشته گفت: این میزان اعتبار صرف تعمیر و تجهیز ۱۴ کتابخانه‌ عمومی در کردستان شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در سنندج، معصومه حسنی خونسار عصر دوشنبه در دیدار با امام جمعه سنندج که به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی انجام شد، اظهار کرد: در حال حاضر ۵۵ باب کتابخانه در استان فعالیت دارند که از این تعداد ۳۴ بابا کتابخانه شهری و ۱۶ باب هم کتابخانه‌های روستایی است.

وی از جذب ۱۳ میلیارد تومان اعتبار در یک گذشته برای کتابخانه‌های عمومی استان خبر داد و گفت: ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از این میزان اعتبار از محل تملک دارایی های استان جذب شد و مابقی نیز از منابع درآمدی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور بوده است و این منابع را صرف تجهیز و تعمیر ۱۲ الی ۱۴ کتابخانه استان شد.

وی تعداد کتابخانه‌های شهرستان سنندج را ۱۴ باب اعلام کرد و افزود: ۹۰۰ هزار جلد کتاب منابع کتابخانه‌های عمومی کردستان است و ۵۰ هزار نفر نیز در این کتابخانه‌ها عضویت فعال دارند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان از اجرای هشت هزار و ۵۰۰ فعالیت فرهنگی در سطح کتابخانه‌های عمومی استان در یک سال گذشته خبر داد و گفت: همه این فعالیت‌ها با موضوع ترویج فرهنگ کتابخوانی اجرا شده است.

حسنی خونسار برگزاری نشست‌های کتابخوان در مساجد، مدارس و کتابخانه‌های عمومی، معرفی کتاب، نشست‌های کتاب، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و برگزاری سلسله نشست‌های کتابخوانی در کتابخانه‌ها، برگزاری جلسات نقد کتاب، مراسم رونمایی از کتاب و مسابقات حوزه کتاب و کتابخوانی را از برنامه‌های کتابخانه‌های استان کردستان برشمرد.

وی همچنین با اشاره به افتتاح دو کتابخانه عمومی در یک سال گذشته در استان افزود: کتابخانه گلشن کردستانی در ناحیه منفصل شهری نایسر سنندج، کتابخانه شهید ابراهیم رئیسی در شهرستان قروه در یک سال گذشته بهره‌برداری رسید و تلاش می‌شود که کتابخانه روستای سراب قامیش سنندج نیز در دهه فجر امسال افتتاح شود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان به فعالیت کتابخانه‌های عمومی در حوزه کودک و نوجوان نیز اشاره و بیان کرد: تمامی کتابخانه‌های عمومی استان دارای بخش کودک است و اجرای برنامه‌های قصه گویی، شاهنامه خوانی، نمایشنامه خوانی، کاردستی، آموزش قصه گویی برای مادران از جمله برنامه‌های فرهنگی در بخش کودکان است.

سی و دومین دوره کتاب و کتابخوانی با شعار «خواندن برای همدلی» از ۲۳ آبان آغاز و تا ۳۰ این ماه ادامه دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها