دكتر پيروز حناچي در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) گفت: شيوه حفاظت از ارزشهاي فرهنگي و تاريخي روستاهاي تاريخي همچون ماسوله، ابيانه، ضرابخانه و لافت در اين كتاب مورد توجه قرار گرفته است.
وي محور اصلي اين كتاب را شيوه برخورد و حفاظت از ارزشهاي فرهنگي و تاريخي در بافتهاي روستايي دانست و اظهار كرد: مباني نظري توسعه روستايي و تجربيات جهاني در اين كتاب تشريح شده است.
حناچي هدف از نگارش اين كتاب را ارزشگذاري و شناسايي روستاهاي با ارزش در ايران دانست و گفت: بناها، شهرها و روستاهاي با ارزش در كشور بايد حفظ شود، متاسفانه بسياري از ارزشها در جوامع شهري از ميان رفته و نيازمند يادآوري آنها به مردم هستيم.
اين استاد دانشگاه با تاكيد بر اينكه كتاب حاضر چارچوبهاي نظري و شيوههاي عملياتي توجه به روستاها را تبيين كرده است، افزود: مباحث كتاب به صورت تحقيقاتي با همكاري بنياد مسكن انقلاب اسلامي جمعآوري شده و مخاطبان اصلي كتاب دانشجويان حوزه شهري، معماري و روستايي هستند.
وي در ادامه افزود: اين كتاب در 240 صفحه ويژه نمايشگاه كتاب تهران منتشر شده است.
حناچي همچنين گفت: اخيرا كتاب جديدي با عنوان «بازآفريني و معاصرسازي شهري» از سوي انتشارات دانشگاه تهران منتشر كردم كه اين كتاب درباره بازآفريني وضعيت اروپاي غربي و رنسانس شهري، اجتماعي و فرهنگي است.
نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران تا 24 ارديبهشت در مصلي امام خميني(ره) برپاست.
پنجشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۷
نظر شما