به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از روابط عمومي و امور بينالملل سازمان كتابخانهها، موزهها و مركز اسناد آستان قدس رضوي، محمدهادي زاهدي گفت: كنكاش و يادآوري وقايع و حوادث دوران انقلاب اسلامي از آن لحاظ حايز اهميت است كه تجربه گرانبهايي از وقايع انقلاب را در اختيار نسلهاي حاضر و آينده قرار داده و آنها را با اوضاع و احوال بزرگترين انقلاب مذهبي و معنوي جهان آشنا ميسازد.
وي ادامه داد: يكي از راههاي ماندگاري خاطرات انقلاب اسلامي حفظ، نگهداري و معرفي اسناد مربوط به اين دوران تاريخساز است كه در اين راستا مديريت امور اسناد و مطبوعات آسان قدس رضوي نيز همانند ديگر مراكز آرشيوي بزرگ كشور حجم بالايي از اسناد و مدارك مكتوب انقلاب اسلامي را نگهداري كرده و در دسترس محققان و پژوهشگران قرار داده است.
رييس سازمان كتابخانهها، موزهها و مركز اسناد آستان قدس رضوي ادامه داد: آن چه بر اهميت، ارزش و اعتبار اسناد انقلاب اسلامي در گنجينه مذكور ميافزايد حضور اهداگران اين اسناد در بطن انقلاب اسلامي و حوادث و رويدادهاي آن است.
وي افزود: اسناد مكتوب انقلاب اسلامي اين گنجينه شامل اعلاميهها، نشريات و خبرنامههاي داخلي و خارجي سازمانهاي و گروههاي مذهبي، سياسي، جزوهها و كتابهاي متعلق به گروههاي مختلف سياسي و ساير اسناد و مدارك مرتبط با موضوع انقلاب اسلامي همچون نامههاي سرگشاده شخصيتهاي مذهبي و سياسي، متن سخنرانيها و مصاحبهها صورتجلسات، اساسنامهها و آيين نامههاي گروههاي مذهبي و سياسي و ... است.
زاهدي گفت: بيش از 28 هزار برگ اسناد انقلاب اسلامي اين گنجينه، دوره زماني بين دهه چهل و دهه شصت شمسي را در بر ميگيرد كه بيشترين حجم اين اسناد مربوط به سالهاي 1356 تا 1359 است كه توسط گروهها سازمانها، انجمنها و شخصيتهاي سرشناس مذهبي و سياسي دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامي صادر شده است.
وي بيان كرد: اسناد غير مكتوب انقلاب اسلامي اين گنجينه نيز شامل حدود 500 عكس و تصوير منحصر به فرد از وقايع انقلاب اسلامي و بيش از 200 كاست صوتي مربوط به سخنرانيهاي بنيانگذار انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني(ره) و ساير شخصيتهاي سرشناس مذهبي و سياسي قبل و بعد از انقلاب اسلامي است.
یکشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۶
نظر شما