خالد خضري در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اظهار کرد: قرار بود كتابخانه شهر نالوس با زمين اهدايي از سوي شهرداري به مساحت 500 مترمربع و با تامین 50 درصد اعتبار از سوی استانداری و 50 درصد دیگر از محل اعتبارات ملی، ساخته شود اما این اعتبارات درنظر گرفته نشدند تا کتابخانه ساخته شود.
وي با بيان اينكه شهرستان اشنويه داراي 30 هزار نفر جمعيت است اظهار كرد: اين شهرستان داراي دو كتابخانه نهادي عمومي و چهار كتابخانه مشاركتي است كه سه كتابخانه آن در روستاهاي سنگان، گندهويلا، ميرآوا قرار دارند و كتابخانه مشاركتي هلال احمر، یک کتابخانه شهري است.
رييس اداره كتابخانههاي عمومي شهرستان اشنويه با اشاره به سه هزار و 200 نفر عضو فعال كتابخانههاي اين شهرستان افزود: كتابخانههاي اشنويه داراي 37 هزار نسخه كتاب در قالب 28 هزار عنوان است. به طور ميانگين هزار و 200 عنوان كتاب از طرف اعضا در سال به این کتابخانهها اهدا و سه هزار و پانصد نسخه كتاب نیز در ماه امانت گرفته ميشود.
خضري درباره سهم نيمدرصد كتابخانههاي شهرستان اشنويه از درآمد شهرداریها گفت: در صورت تقاضا و پيگيري شهرداري هر سه ماه يكبار مبلغ 13 ميليون ريال به پرداخت ميكند و سال گذشته هم مبلغ 47 ميليون ريال به اداره كتابخانههاي اين شهرستان پرداخت کرد.
ریيس اداره كتابخانههاي عمومي شهرستان اشنويه با بيان اينكه كتابخانه سيار تا پايان امسال در صورت تامين اعتبار راهاندازی ميشود، عنوان كرد: اين كتابخانه با تامين اعتبار 700 ميليون ريالي از سوي فرمانداري اشنويه در روستاهاي اين شهرستان تاسیس ميشود.
رییس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان اشنویه با اشاره به اینکه بخش کودک و نوجوان در تمام کتابخانههای نهادی عمومی این شهرستان وجود دارد افزود: بخش کتابهای گویا ویژه نابینایان نیز در دو کتابخانه نهادی تا پایان امسال با تجهیز منابع سختافزاری و نرمافزاری این بخش راهاندازی خواهد شد.
دوشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۰
نظر شما