به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، این نشست روز گذشته، یکشنبه، 23 مهر در فرهنگسرای فردوس برگزار شد.
در ابتدای این برنامه جعفر توزندهجانی گفت: برخی از این قصهها از نظر مضمون و درونمایه، فاصله بسیاری با یکدیگر دارند و تنها به حکم کوتاهی کنار هم چیده شده و یک مجموعه داستان را شکل دادهاند.
وی افرود: داستان «فرشتهها قصه ندارند بانو» از این کتاب داستانی فوقالعاده تلخ و تاریک است که میتوان آن را به دیگران نیز تعمیم داد. این داستان روایت یک قصه در قصه باورنکردنی است و نویسنده با داستان خود میگرید و دلش به حال هر دو شخصیت خود میسوزد.
این منتقد همچنین درباره دیگر داستانهای این مجموعه نیز توضیح داد: داستان هشتم از این مجموعه داستانی سر راست، روشن و قابل قبول است که سیاه و سفید جامعه را تغییر نمیدهد و برخلاف داستانهای قبلی، سعی نمیکند قبح زشتیها و پلیدیها را با کلماتی از جنس داستان بریزد.
این کارشناس ادبی ادامه داد: این مجموعه داستان از نظر پیرنگ و محتوا همانند مجموعه داستان «عاشقی به وقت کتیبهها» نوشته شده است و دغدغههای اجتماعی و نوع نگاه به روابط آدمها را در درون خود بازگو کرده است.
توزندهجانی در پایان گفت: در داستانهای این کتاب، یک داستان واقعیت واقعی داریم که حضور نویسنده است و یک واقعیت داستانی که اشخاص در داستان هستند.
مجموعه داستان «فرشتهها قصه ندارند بانو»سال گذشته (1390) از سوی انتشارات «کتاب نیستان» منتشر شد.
دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۲
نظر شما