سه‌شنبه ۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۰
«دوشنبه‌های دوست‌داشتنی» به همت زنوزی‌جلالی از راه رسيد

مجموعه‌ داستانی از هنرجویان کارگاه‌های داستان‌نویسی فیروز زنوزی‌جلالی که روزهای دوشنبه در سرای اهل قلم برپا می‌شود، در کتابی با عنوان «دوشنبه‌های دوست‌داشتنی» از سوی انتشارات خانه کتاب منتشر شد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، کتاب «دوشنبه‌های دوست‌داشتنی» در‌برگیرنده 22 داستان کوتاه نوشته هنرجویان کلاس‌های داستان‌نویسی زنوزی‌جلالی است.

«تُل» نوشته مریم احدزاده، «فصل شیرین» از اصغر دوستی، «چمدان» اثر زهرا عزیزی، ««قوطی‌های سس» از فرحناز علیزاده، «چراغ قوه بابا» نوشته فرزانه مصیبی و «عروسی» اثر نویدا هادیان عنوان برخی از داستان‌های این مجموعه هستند.

«طعم خون» از اعظم احدی، «قهر و آشتی» نوشته محبوب جنانی، «روخان» اثر فاطمه رحمتی، «هرتا» از مریم سلیمانی و «عزیزم» نوشته داوود ملکی عنوان دیگر داستان‌های این مجموعه‌اند.

از برخی از این نویسندگان که اغلب آنان نیز زن هستند، دو نمونه داستان در این کتاب ارایه شده است.

کتاب مقدمه‌ای به قلم زنوزی‌جلالی و با عنوان «حرف اول» دارد. وی در این یادداشت به ارایه توضیحاتی درباره کلاس‌های داستان‌نویسی و مسایلی درباره حاشیه این کلاس‌ها پرداخته است.

وی در خلال این یادداشت بر این موضوع تاکید کرده است که آموزش داستان‌نویسی هم مانند بسیاری آموزه‌های دیگر دو وجه دارد. وجه اکتسابی و وجه غیراکتسابی. همچنین به نظر وی هر فردی می‌تواند به طور مستقل و بی‌نیاز به آموزش به صورت کاملا خودجوش نویسنده شود. کلاس داستان‌نویسی نیز می‌تواند به عنوان راهی میانبر، رسیدن به هدف را تسهیل کند.

زنوزی‌جلالی در این مقدمه نوشته است: «با انتشار این داستان‌ها در این کتاب، دیگر خود نویسندگان و داستان‌هایشان باید در محک قضاوت قرار گیرند تا میزان تبحر و دانستگی‌هاشان به عینه نشان داده شود. داستان‌هایی که گرچه از نظر معیارهای داستان‌نویسی جای گفت‌وگو دارند و برحسب دو ساعت گفت‌و‌گوی معمول روزهای دوشنبه می‌شود چندین و چند جلسه 6 دانگ نشست و درباره‌شان سخن گفت، خود بیانگر آن‌اند که وقتی نویسنده آداب قلم را بداند و از اولین لوازم نویسندگی‌اش، که همان بازنویسی و بازنویسی است، آگاه باشد، بی‌گمان می‌توان با آزمون و خطا راه صعب داستان‌نویسی را پشت سر نهد و به چاپ اثرش امیدوار باشد.»

کتاب «دوشنبه‌های دوست‌داشتنی» به کوشش فیروز زنوزی‌جلالی در 156 صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت چهار هزار تومان از سوی انتشارات خانه کتاب راهی بازار کتاب شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط