اسامی داوران پنجمين دوره جايزه ادبي جلال آلاحمد اعلام شد. داوران در این دوره از جایزه جلال آلاحمد کتابهای چاپ نخستی را که در سال 1390 در حوزههای داستان، نقد ادبی، تاریخنگاری و مستندنگاری منتشر شده بودند، داوری کردند._
وی عنوان کرد: در این دوره از جایزه جلال آلاحمد احمد شاكري، حسين مفتخري، حسينعلي قبادي، راضيه تجار، سجاد آيدنلو، سيدهاعظم حسيني، عباسعلي وفايي، عليرضا بهراميان و عليرضا نكويي به داوری آثار ارسال شده به دبیرخانه پرداختند.
دبیر علمی پنجمین دوره جایزه جلال آلاحمد افزود: از دیگر اعضای داوران میتوان به فيروز زنوزيجلالي، كامران پارسينژاد، محمدرضا سرشار، محمدعلي كاظمبيگي، محمود بشيري، مريم حسيني، مصطفي رحيمي و منوچهر اكبري اشاره کرد.
حمیدزاده در پایان هدف از اهدای این جایزه را ارتقای زبان و ادبیات ملی ـ دینی از رهگذر بزرگداشت پدیدآورندگان آثار برجسته، بدیع و پیشرو دانست و گفت: ضوابط این جایزه در راستای تولید فکر ادبی ـ هنری اسلامگرا و تقویت روحیه انتقادی علمی نسبت به ترجمههای موجود ادبی و هنری است.
آیین پایانی پنجمین دوره جایزه جلال آلاحمد (یکم آذرماه) همزمان با زادروز این نویسنده معاصر در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری با حضور سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در این مراسم کتاب «حافظ هفت» تالیف اکبر صحرایی در حوزه داستان، کتابهای «مولوی و اسرار خاموشی (فلسفه، عرفان و بوطیقای خاموشی)»، تالیف علی محمدیآسیابادی و «عقل سرخ» تالیف تقی پورنامداریان در حوزه نقد ادبی و همچنین کتابهای «نورالدین پسر ایران (خاطرات سیدنورالدین عافی)» تالیف معصومه سپهری و «شرح اسم (زندگینامه آیتالله سیدعلی خامنهای)» تالیف هدایتالله بهبودی به عنوان آثار شایسته تقدیر معرفی شدند. در اين دوره در هيچ یک از بخشها برگزيدهاي معرفی نشد.
در این دوره در حوزه تاریخنگاری به تشخیص هیات داوران هیچ کتابی به مرحله نهایی راه نیافت.
نظر شما