پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۴:۰۶
توانايي حضرت زينب(س) در ادبيات را هم به تصوير ‌كشيدم

نويسنده كتاب «جز زيبايي نديدم» گفت: ويژگي اين كتاب آن است كه علاوه بر بيان فداركاري‌هاي حضرت زينب(س)، جنبه سخنوري و توانايي ايشان در ادبيات عرب را هم به تصوير مي‌كشد.

غلامرضا امامي در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، افزود: كتاب «جز زيبايي نديدم»، روايت مستندي از زندگي حضرت زينب كبري(س) به قلمي داستاني است و حكايت زندگي شير زن كربلا را از تولد تا وفات در بر مي‌گيرد.

وي ادامه داد: نگارش اين كتاب به گونه‌اي است كه يك نوجوان مي‌تواند برداشت مناسب و قابل دركي از زندگاني حضرت زينب(س) داشته باشد و من تلاش كرده‌ام دو خطبه معروف ايشان را به گونه‌اي بنويسم كه كاملا براي نوجوانان، جذاب و قابل فهم باشد.

اين نويسنده ادامه داد: شخصيت حضرت زينب كبري(س) به شكلي بود كه ويژگي‌هاي مثبت فراواني را در خود جاي مي‌داد كه در اين ميان، بيشتر جنبه فداكاري ايشان مطرح شده است، در حالي كه ايشان طبق آن‌چه در تاريخ اعراب نقل شده است، از سخنوران بزرگ و ادباي نامدار زمانه خود بوده‌اند. من نيزسعي كرده‌ام در اين كتاب به تشريح اين جنبه از شخصيت از ايشان بپردازم.

امامي افزود: طبق مستندات تاريخي، حضرت زينب قبل از رسيدن قافله اسيران كربلا به شام، شاعري را روانه مي‌كند تا حادثه عظيم كربلا را براي مردم بيان كند. ايشان در بارگاه يزيد نيز به گونه‌اي خطابه مي‌خواند كه شنوندگان آن خطابه، به ياد حضرت علي(ع) مي‌افتند و خود يزيد نيز اعتراف مي‌كند كه حضرت زينب(س) مانند پدرش صحبت مي‌كند و گويا شعري بليغ مي‌خواند و حضرت زينب نيز مي‌گويد كه اين سخنان شعر نيست، بلكه آهي است كه از سينه‌اش بيرون مي‌آيد. اين‌گونه بود كه سخنراني ايشان كه نشان از سخنوري و تسلط ايشان به ادبيات داشت، بارگاه يزيد را درهم پيچيد.

وي درباره انتخاب نام كتابش گفت: ابتدا نامي ديگر را براي اين كتاب برگزيده بودم، اما سپس تصميم گرفتم طبق فرمايش ايشان كه مي‌فرمايند «ما رايت الا الجميل»، نام كتاب را «جز زيبايي نديدم» انتخاب كردم.

چاپ اول كتاب «جز زيبايي نديدم» هفته آينده از سوي دفتر نشر فرهنگ اسلامي در 65 صفحه، شمارگان 3000 نسخه و قطع رقعي روانه بازار مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط