یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۲
سوره مهر «پايی كه جا ماند» را به چاپ چهلم مي‌رساند

انتشارات سوره مهر، پنج چاپ ديگر از كتاب «پايی كه جا ماند» را در دستور كار دارد. اين اثر تا كنون 35 بار تجديد چاپ شده است و تا بيست‌وششمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران چاپ‌هاي 36 تا 40 آن روانه بازار نشر مي‌شود.-

سيد ناصر حسيني‌پور، راویي و نويسنده «پايی كه جا ماند» در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، درباره 35 چاپ این اثر از سال 1390 تاکنون اظهار کرد: استقبال از اين اثر به نسبت كتاب‌هاي منتشر شده با موضوع اسارت رضايت‌بخش و تاثير‌گذار بود.

وي ادامه داد: اين كتاب تاثير خوبي بر خانواده‌ها گذاشت و در نگرش مردم، محبتي نسبت به فرهنگ ادبيات مقاومت ايجاد كرد و از سويی باعث شد تا خوانندگان كتاب، اين اثر را در ليست آثار مورد علاقه خود خود قرار دهند. مردم با خواندن اين كتاب با قهرمانان دست‌يافتني دفاع‌مقدس و آنچه در زندان‌هاي مخفي عراق رخ داد، آشنا مي‌شوند و نحوه زندگي اسرا در بازداشتگاه‌هاي عراق را كه با سختي و پايداري همراه بود مي‌شناسند.

حسيني‌پور در باره نگارش خاطرات خود پس از بازگشت به ايران گفت: احساس تكليفي براي نوشتن حوادث ديگر  زندگي‌ام ندارم و معتقدم آنچه در كتاب «پايی كه جا ماند» آمده براي گفتن خاطرات آن روز‌ها كافي است.
وي با بيان اين مطلب كه پس از چاپ شدن كتابش چند نفري از دوستان هم‌بند او در اردوگاه‌هاي عراق در حال ثبت خاطرات خود ‌هستند، افزود: ثبت این خاطرات آغاز شده است و تا چند سال آينده شاهد كتاب‌هاي خوبي از روز‌هاي اسارت آزادگان در اردوگاه‌هاي عراق خواهيم بود. اين اتفاق براي جامعه ادبي ما مبارك است. 

انتشارات سوره مهر پنچ چاپ ديگر از كتاب «پايی كه جا ماند» را در دستور كار دارد. اين اثر تاكنون 35 بار تجديد چاپ شده است و تا بيست‌وششمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران چاپ‌هاي 36، 37، 38، 39 و 40 آن روانه بازار نشر مي‌شود. اين كتاب در هر چاپ 2500 نسخه شمارگان دارد و با بهاي 225 هزار ريال روانه بازار نشر مي‌شود.

کتاب «پایی که جا ماند» شامل 198 خاطره از سید ناصر حسینی‌پور است. او در اين کتاب به خاطرات اسارت چندین‌ ساله‌اش در اردوگاه‌های عراق می‌‌پردازد. نويسنده اين کتاب در حالي که به عنوان راهنماي یکی از گردان‌های رزمندگان دفاع مقدس راهي جزيره مجنون شده بود، از ناحيه پا زخمي و سپس به اسارت نیروهای ارتش عراق درآمد.

وی در دوران اسارت، خاطرات روزانه‌اش را در تکه‌های کاغذ روزنامه و پاکت سیگار نوشته و همزمان با آزادی٬ آن‌ها را در عصاي خود جاسازي كرد و با خود به ایران آورد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها