ابراهیم شادکام در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: دلایل مختلفی موجب افزایش تعداد اعضا در کتابخانههای این استان شده است. خوشبختانه انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان دارای اعضای تحصیلکرده و علاقهمند به مطالعه کتاب از جمله نویسندگان بومی استان است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر، با توجه به امکانات کم ما در این شهرستان مردم علاقه فراوانی به کتاب دارند.
وی با اشاره به اینکه مانه و سملقان از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون دارای زمینی مستقل نبوده است، افزود: اکنون شش کتابخانه نهادی در این شهرستان وجود دارند که ساختمانها آنها استیجاریاند و به صورت مستقل در اختیار اداره کتابخانههای عمومی شهرستان نیست.
شادکام یادآور شد: البته با ساخت کتابخانه مرکزی آشخانه به مساحت دو هزار و 200 مترمربع برای نخستین بار یکی از کتابخانههای این شهرستان دارای زمینی مستقل میشود.
این مقام مسوول بار دیگر با اشاره به افزایش شاخض تعداد اعضا در این شهرستان عنوان کرد: تعداد اعضای کتابخانههای این شهرستان از تعداد 950 عضو در سال 88 به پنج هزار و 117 عضو در سال 91 رسیده است، یعنی سرانه عضویت در سال 88 به ازای هر 100 نفر کمتر از یک نفر بود که در سال 91 به پنج نفر رسیده است.
وی همچنین گفت: این شهرستان در شاخص امانت کتاب، رشد 504 درصدی داشته و از تعداد 19 هزار و 440 نسخه در سال 88 به تعداد 117 هزار و 384 نسخه در سال 91 رسیده است، یعنی در 9 ماهه نخست سال 88 به ازای هر 100 نفر جمعیت تعداد 70/18 نسخه بود که این تعداد در مدت مشابه در سال 91 به 93/112 نسخه رسیده است.
شادکام در پایان سخنانش نیز از افتتاح «گنجه کتاب» در فرمانداری شهر آشخانه خبر داد و افزود: پس از راهاندازی دو ایستگاه مطالعه با عنوان «گنجه کتاب»در ساختمان صندوق مهر و فرمانداری شهرستان، یک قفسه کتاب نیز در این بخش راهاندازی شده است.
چهارشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۶
نظر شما