کتاب داستان «ناهمتا» اثر ورونیکا راث با ترجمه امیر مهدی عاطفینیا منتشر شد. این داستان به زندگی فرضی انسانها پس از جنگ جهانی نامعلومی پرداخته است._
مترجم کتاب «ناهمتا» عنوان کرد: این کتاب براساس فرض یک جنگ جهانی نوشته شده و نویسنده سعی دارد در آن اوضاع اجتماعی انسانها را پس از این جنگ خشونتبار نشان دهد.
عاطفینیا با یادآوری طرح داستان کتاب اظهار کرد: پس از جنگ جهانی، جامعه شهر شیکاگو به پنج فرقه مجزا تقسیم شده که هر یک از این فرقهها از یک فضیلت خاص انسانی حمایت میکنند. این فرقهها شامل فداکاری، صلح طلبی، صداقت، شجاعت و دانش هستند.
وی ادامه داد: هر سال در یک روز مشخص تمام نوجوانان شانزده ساله باید در آزمون استعداد سنجی شرکت کنند تا بدون توجه به فرقهای که در آن به دنیا آمدهاند تصمیم بگیرند که باقی عمر خود را در کدام فرقه سپری کنند.
این مترجم 20 ساله گفت: بئاتریس پرایر شانزده ساله عضو خانوادهای از فرقه فداکاری است اما خصلت از خودگذشتکی هرگز در ذات او وجود نداشته است. وی تحت تاثیرمحیطی که به او فشار آورده، احساس میکند که به آنجا تعلق ندارد. بئاتریس در آزمون استعدادسنجی شرکت میکند ولی نتایج آزمونش شگفتانگیز است. وی با تمام ورودیهای دیگر یک فرق اساسی دارد چون یک ناهمتاست و این موضوع میتواند زندگی خود و اطرافیانش را تحت تأثیر قرار داده و خطرناک باشد.
کتاب داستان «ناهمتا» اثر ورونیکا راث، با شمارگان یکهزار و 200 جلد و قیمت 18 هزار تومان از سوی نشر آذرباد تهران منتشر شده است.
نظر شما