چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۱
رونمایی از «ماه گرفته‌ها» در عصر جمعه

تازه‎‌ترين رمان شرمين نادري با نام «ماه گرفته‌ها»، عصر جمعه 14 تير در انتشارات «كتاب‌آمه» رونمايي مي‌شود.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، نادری گفت: داستان ‌اين كتاب درباره مسايل تاريخي و زندگي مردم عادي روزگار امروز است؛ مردمي كه گاه درگير خرافات مي‌شوند.  

وي ادامه داد: داستان در خانه‌اي قديمي، در شهري قديمي و نامعلوم شكل مي‌گيرد. افراد اين خانواده سعي دارند كه با بخت برگشته خود بجنگند. 

شرمين نادري، افزود: اين رمان در سه بخش به نام‌هاي «12 ماه يا ماه‌‍‌ها»، «ماه‌ گرفته‌ها» و «سه روايت» كه داستان را از سه منظر موشكافي مي‌كند، نوشته شده است. 

وي با اشاره به استادان حاضر در اين جلسه و بحث‌هاي ارايه شده از طرف آن‌ها، توضيح داد: در اين مراسم سيروس سعدونديان درباره موضوع ماه گرفته‌هاي تاريخ، جمشيد آموزگار از روز قلم و بزرگمهر حسين‌پور درباره شباهت‌هاي نويسنده با كتابش و مبحث تقدير كه در كتاب به آن پرداخته شده، مطالبي مطرح مي‌كنند. 

نادري افزود: اين مراسم روز جمعه، 14 تیر، ساعت 18 و 30 دقيقه عصر، در ساختمان انتشارات «كتاب آمه» برگزار مي‌شود.

در پشت جلد كتاب مي‌خوانيم: «صدای جیغ مه‌جبین که توی حیاط پیچید، البته عکس خاکستری توی آینه محو شده بود و جایش را به زنگار و غبار سالیان داده بود و همین هم بود که خانم سروری و مه‌لقا هرچه نشستند، توی آینه چیزی ندیدند و آن‌قدر اشک ریختند و بچه را صدا زدند که محمد خان دستور داد روی آینه پارچه بکشند و بگذارندش توی اتاق محمد دوم .اما چشمتان روز بد نبیند که یک شب بعد، درست وقتی ماه نیمه، توی پنجره‌ها سایه انداخته بود، محمد دوم از کنار حوض که به دستور محمد خان تخته‌کوبش کرده بودند، گذشت و جَلدی خودش را رساند به اتاق مه‌جبین و تقه‌ای به در زد و زن سراسیمه در را باز کرد و بی‌هیچ حرفی پشت سر برادرخوانده ترسیده‌اش راه افتاد و بالاخره توی اتاق کوچک و بی‌پنجره محمد دوم، از پس پارچه‌ای که آینه را می‌پوشاند، خواهر کوچکش را دید که گیس سیاه و بلندش را با ریسه‌های رنگی چهل گیس کرده و ساغری‌های پاشنه‌دارش هزارویک نگین و نخ نقره‌تاب دارند..»

«ماه‌گرفته‌ها» در 296 صفحه، با شمارگان هزار و 500 نسخه، به قیمت 16 هزار تومان و از سوی انتشارات «کتاب آمه» منتشر شده است. 

از شرمين نادري پيش‌تر 9 كتاب در حوزه داستان منتشر شده كه مي‌توان از میان آن‌ها به نام‌هاي «كتاب جادو»، «خانجون و كوچه پريون»، «خانجون و بوي ريحون»، «فدايت شوم»، «خانجون و خواب شمرون» و «بقچه خانجون» اشاره كرد. 



نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها