حجتالاسلام والمسلمین کلاه کج در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: کتابخانه حجربن عدی به مساحت 900 متر مربع در دو طبقه دارای دو سالن مجزای خواهران و برداران است. این کتابخانه با پنج هزار جلد کتاب با بخش کودک و نشریات در روستای امالطمیر با هزار خانوار به عنوان نخستین کتابخانه عمومی این روستا آغاز به کار کرد.
وی درباره سابقه ایجاد و نامگذاری کتابخانههای عمومی کشور به نام حجر بن عدی گفت: با توجه به هتکحرمت وهابیون نسبت به قبر صحابه پیامبر اکرم(ص) در سوریه نهاد کتابخانههای عمومی کشور مقرر کرد در هر استان یک کتابخانه به نام این شخصیت نامگذاری شود.
رییس کتابخانههای عمومی شهرستان اهواز با بیان اینکه این کتابخانه سومین کتابخانهای است که در کشور به نام حجربنعدی نامگذاری شده، عنوان کرد: پیش از این دو کتابخانه در کرمانشاه و بخش گتاب شهرستان بابل استان مازندران به نام این شخصیت نامگذاری شده بود.
حجتالاسلام کج کلاه با بیان اینکه 49 درصد جمعیت استان خوزستان را عربها تشکیل میدهند، عنوان کرد: کتابهایی درباره این شخصیت مذهبی که از صحابه پیامبر هستند اکنون در این کتابخانه موجود نیست و قرار است بعد از اتصال این کتابخانه به سامانه و شبکه سراسری کتابخانهها تا یک ماه آینده، کتابخانه حجربن عدی صاحب آثار مکتوبی با همین موضوع شود.
رییس کتابخانههای عمومی شهرستان اهواز استان خوزستان با ذکر اینکه نهادها و ادارههای گوناگون این شهرستان تاکنون 40 رابط فرهنگی را به اداره کتابخانههای اهواز معرفی کردهاند، عنوان کرد: این رابطان از اول مهر ماه فعالیتهای فرهنگی خود را آغاز میکنند.
وی با اشاره به اینکه «رابطان فرهنگی» طرحی است که برای نخستین بار در کشور اجرا میشود، گفت: این طرح در شهرستان اهواز با معرفی 40 رابط فرهنگی از اول مهر ماه آغاز به کار خواهد کرد و این رابطان با نام «یاوران کتاب» در حوزه آموزشی، رونمایی کتاب، وبلاگنویسی و امور دیگر مرتبط با آثار مکتوب، فعالیت خواهند کرد.
دوشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۸
نظر شما