وی درباره چگونگی فعالیت این خانه در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران توضیح داد: 22 نشست تخصصی برای این غرفه در نظر گرفته شده است. یادمان استاد حبیبالله معلمی، نقد کتابهای حوزه دفاع مقدس، شیوههای حماسهسرایی، ادبیات داستانی دفاع مقدس، برگزاری سلسله نشستها و دیدارهای تخصصی با موضوع «ایثار و شهادت» برای شناسایی وضعیت «کتاب و فرهنگ ایثار و شهادت» از برنامههایی خواهد بود که در نشستهای تخصصی این خانه بررسی میشود.
به گفته الفتی، این طرح با دستور مستقیم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بودجه مناسب این وزارتخانه و با هدف تحقق اهداف مقام معظم رهبری با توجه به نامگذاری سال 93 با عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» اجرا میشود.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران درباره نحوه تحقق این شعار گفت: با توجه به کارهایی مانند ساخت پلها یا بیمارستانها که در سالهای دفاع مقدس با تفکر جهادی انجام میشد، بهترین راه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بهرهگیری از الگوی دفاع مقدس است و «خانه فرهنگ ایثار و مقاومت» با برپایی میزگردهای تخصصی حوزه کتاب در راستای برآورده کردن این اهداف میکوشد.
وی از برخی نویسدگان دفاع مقدس، جوانان فعال در این حوزه، سردار یحیی نیازی و نشریه بصائر به عنوان همراهان «خانه فرهنگ ایثار و مقاومت» یاد کرد و افزود: این خانه، صبح 11 اردیبهشت 92، با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن هفتم نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به طور رسمی کار خود را آغاز میکند.
الفتی در پاسخ به این سوال که آیا فعالیت این خانه مانند «خانه سینما» یا «خانه تئاتر» خواهد بود؟ گفت: در آغاز این طرح «سرای فرهنگ ایثار و مقاومت»نام گرفت اما با مشورتها و رایزنیهایی که انجام شد به عنوان «خانه فرهنگ ایثار و شهادت» نخستین فعالیت خود را در بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران آغاز خواهد کرد و میکوشیم پس از نمایشگاه نیز فعالیت این خانه به صورت منسجمتر ادامه یابد.
نظر شما