این نویسنده حوزه دفاع مقدس و انقلاب افزود: براهنی پیش از انقلاب هم چهره شاخصی بود و شک نکنید اگر آثارش در ایران منتشر نشود، مانند برخی آثار دیگر نویسندگان ما سر از خارج در میآورند. ضمن اینکه جلوگیری از بازچاپ آثار براهنی چه فایدهای دارد. آثار او چند دهه پیش منتشر شدهاند و تاثیرشان را بر ادبیات داستانی ایران گذاشتهاند. به نظرم جلوگیری از انتشار آثار نویسندگانی مانند او، تلاش بیفایدهای است.
خالق «تالار پذیرایی پایتخت» درباره آشناییاش با آثار براهنی اظهار کرد: سالهاست این نویسنده را میشناسم و رمان «آواز کشتگان» را بیش از دیگر آثاری که به قلم وی منتشر شده و من آنها را خواندهام میپسندم.
گودینی اضافه کرد: خوشبختانه موضع براهنی مشخص است. من که در داستانهای او چیزی علیه نظام ندیدهام. نمیدانم چرا این حرف درباره براهنی مطرح میشود! اگر بخواهیم به جریانشناسی معاندان رژیم بپردازیم، متوجه میشویم که صدها داستان هم نمیتوانند مثل کوچکترین خرابکاری این جریانها اثرگذار باشند. به نظر من برخورد سیاسی با اهل فرهنگ بیمعنی است.
قرار است کتابهای رضا براهنی با نامهای «قصهنویسی براهنی» و «تاریخ مذکر» به زودی از سوی انتشارات نگاه منتشر شوند. همچنین دو رمان «آواز کشتگان» و «چاه به چاه» این داستان نویس نیز از سوی همین ناشر پس از سالها در ایران به چاپ مجدد میرسند.
این چهار کتاب پیش از این و در سالهای اخیر ممنوعالانتشار بودند.
نظر شما