از سوی دبیر علمی بخش کودک و نوجوان جشنواره خاتم مطرح شد
پرداختن ادبیات به زندگی خاتمالانبیا (ص)، تضمینکننده حیات معنوی کودکان است
دبیر علمی بخش کودک و نوجوان جشنواره خاتم، نوشتن از پیامبر ترویج همه خوبیها دانست و گفت که آشنا کردن کودکان با زندگی پیامبر اکرم (ص)، از طریق ادبیات، میتواند حیات معنوی آنها را تضمین کند.
این نویسنده و منتقد ادبی ادامه داد: ادبیات فارسی در طول تاریخ درخشان خود همواره لبریز از آثار برجسته ادبی درباره پیامبر اسلام (ص)، بوده است اما در ادبیات کودکان و نوجوانان امروز آنطور که شایسته است به سجایا و مناقب این انسان بزرگ، پرداخته نشده است. بنابراین شایستهاست در قالب طرحها و برنامههای مختلف، بیشتر به این موضوع (مخصوصاً در حوزه کودک و نوجوان) پرداخته شود.
وی در ادامه سخنانش، از برگزاری «جشنواره خاتم» خبر داد و گفت: چند ماه قبل، پس از شکلگیری جشنواره داستانی خاتم که به داستانهای تولیدشده ویژه پیامبر رحمت (ص) در حوزه بزرگسال میپردازد، متولیان این جشنواره تصمیم گرفتند برای تاثیرگذاری بیشتر در راستای اهداف جشنواره، بخش ویژهای برای مخاطبان کودک و نوجوان در جشنواره پیشبینی کنند. برایناساس، با همکاری علیاکبر اشعری، محسن چینیفروشان، مهدی فیروزان و میثم نیلی، از بنیانگذاران جشنواره، بخش کودک و نوجوان این جشنواره را راهاندازی کردیم.
کاشفی خوانساری هدف اصلی این جشنواره را یادآوری کوچکی برای خانواده بزرگ ادبیات کودک و نوجوان عنوان کرد و گفت: نباید یادمان برود که در معرفی حضرت محمد (ص) به نسل آینده، وظیفه سنگینی به دوش داریم. آشنا کردن کودکان و نوجوانان با زندگی حضرت رسول (ص) و دشواریها و شیرینیهای حیات ایشان، شاید به نوعی تضمینکننده و تسهیلکننده حیاتی معنوی برای آیندهسازان سرزمینمان باشد.
دبیر علمی بخش کودک و نوجوان جشنواره خاتم در پایان، از همه نویسندگان کودک و نوجوان اعم از نویسندگان حرفهای، نویسندگان جوان و مبتدی و حتی کودکان و نوجوانان دعوت کرد در این جشنواره شرکت کنند و داستانهای کوتاه خود درباره پیامبر خاتم را تا تاریخ 15 فروردینماه 94 به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
نظر شما