چهارشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰
پیشنهاد چهره‌های فرهنگی برای مطالعه آخر هفته/ از «جهان فلسفی استنلی کوبریک» تا «سفرنامه شاردن»

چهره‌‌های فرهنگی شناخته شده کشور، کتاب‌های «من از گردنم بدم میاد»، «جهان فلسفی استنلی کوبریک» و «سفرنامه شاردن» را برای مطالعه در تعطیلات آخر هفته به مخاطبان پیشنهاد دادند.

خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)- با توجه به حجم کتاب‌های منتشر شده در کشور، یکی از موضوعاتی که علاقه‌مندان به کتاب همواره به آن توجه دارند، انتخاب کتاب مناسب برای مطالعه است. از آنجا که تعطیلات آخر هفته فرصت بسیار خوبی برای هم‌نشینی با کتاب و سرزدن به کتابفروشی و کتابخانه است، ارائه کتاب‌های پیشنهادی چهره‌های شناخته‌شده فرهنگی و اهل قلم کشور می‌تواند راهنمای خوبی برای انتخاب کتاب از سوی مخاطبان باشد.

در این گزارش، کتاب‌های پیشنهادی چند تن از چهره‌‌های فرهنگی و شناخته شده کشور که در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران به معرفی آثار مورد علاقه خود پرداخته‌اند ارائه شده است تا ضمن آشنایی با علایق این چهره‌های فرهنگی، راهنمای خوبی برای مطالعه باشند.

قندهاری: نگاهی طنزآلود به وضعیت زنان را در «من از گردنم بدم میاد» بخوانید
قندهاری: نگاهی طنزآلود به وضعیت زنان را در «من از گردنم بدم میاد» بخوانید
شقایق قندهاری، مترجم، کتاب «من از گردنم بدم میاد» نوشته نورا افرون را برای مطالعه پیشنهاد داد و گفت: نگاه خاص افرون به مسائل اجتماعی از یک سو و ترجمه بسیار خوب دکتر کیهان بهمنی از سوی دیگر اثری خواندنی را پیش روی مخاطب قرار داده که فکر می‌کنم مطالعه آن برای علاقه‌مندان لذتبخش باشد.
 
مقانلو: پیوند دانش سینمایی و تفکرات فلسفی کوبریک را در «جهان فلسفی استنلی کوبریک» بخوانید
مقانلو: پیوند دانش سینمایی و تفکرات فلسفی کوبریک را در «جهان فلسفی استنلی کوبریک» بخوانید
شیوا مقانلو، مترجم، کتاب «جهان فلسفی استنلی کوبریک» نوشته جرالد جی آبرامز را برای مطالعه در تعطیلات آخر هفته پیشنهاد داد و گفت: این کتاب تلاش می‌کند تا با ذکر مثال‌هایی، دانش سینمایی کوبریک را با اندیشه‌های فلسفی او پیوند دهد که می‌توان گفت جرالد جی آبرامز در این مسیر بسیار موفق بوده است.

مزینانی: تصویری ناب از مناسبات اجتماعی دوران صفویه در ایران را در «سیاحتنامه شاردن» بخوانید
مزینانی: تصویری ناب از مناسبات اجتماعی دوران صفویه در ایران را در «سفرنامه شاردن» بخوانید
کاظم مزینانی، نویسنده، مطالعه کتاب «سفرنامه شاردن» را پیشنهاد داد و گفت: نویسنده در این اثر تصویری ناب و هنرمندان از ایران عصر صفوی و مناسبات اجتماعی آن زمان ارائه می‌دهد و با نگاهی بسیار جزئی پردازانه آن را می‌نگارد، آن‌گونه که ما این نوع نوشتن را بیشتر در نگارش رمان سراغ داریم تا نگارش تاریخ.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها