یکشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۴
تأثیر پسابرجام  بر صنعت نشر بررسی شد

شصت و ششمین شماره ماهنامه «صنعت نشر» از سوی اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران منتشر شد. در این شماره، تأثیر پسابرجام بر صنعت نشر بررسی شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، محمود آموزگار، مدیرمسئول ماهنامه «صنعت نشر» و رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در بخش یادداشت شصت و ششمین شماره از این ماهنامه، موضوع تشکیلات صنفی را کماکان از دغدغه‌های جدی و اساسی افراد صنف برشمرده است.
 
همچنین در این ماهنامه، تأثیر پسابرجام بر صنعت نشر بررسی شده است.محسن بهشتیان در این بخش چنین بیان کرده است: «تحریم‌ها دو چیز را باعث شده‌اند که غیرمستقیم بحران و رکود نشر حادتر شود. یکی گرانی که سبب شد درآمدها کفاف تهیه مایحتاج حداقلی برای زنده ماندن ـ مثل خورد و خوراک روزمره ـ را نکند و کتاب را از سبد خرید مردم و کتاب‌خوانان حذف کند و دیگری شیوه دولت‌داری کسانی که تحریم‌ها را آوردند و بُعد روانی تحریم‌ها آن روحیه نشاط و سرزندگی را از مردم دور کرد و فضای ترس و نگرانی از آینده، انگیزه کتاب‌خوانی را کمرنگ‌تر!»
 
«هزار راه نرفته در صنعت نشر» عنوان بخشی دیگر از این ماهنامه به شمار می‌آید. یزدان منصوریان در این بخش درباره گرفتاری‌های اهالی فرهنگ و نشر در صنعت نشر و عرصه‌های تعامل نشر داخلی با نشر جهانی سخن گفته و در پایان، پیشنهادهایی ساده و کاربردی برای ناشران ارائه کرده است.
 
همچنین در این ماهنامه، عبدالحسین آذرنگ مقاله‌ای اندر حکایت استاد منوچهر ستوده با عنوان «در محیط خانواده با ادب و فرهنگ آشنا شد» ارائه شده است. مخاطبان در این بخش با زندگی و فعالیت‌های منوچهر ستوده، شیوه کار و آثار و همچنین ویژگی‌های شخصی و شیوه کار وی آشنا می‌شوند.
 
«اعتراف چهاردم: اعتراف می‌کنم که پخش‌کننده پرشور کتاب‌های الکترونیکی هستم!» عنوان بخشی از این ماهنامه است که به نقل از شروین وکیلی در صفحه 41 شصت و ششمین شماره ماهنامه «صنعت نشر» خواندنی شده است.
 
همچنین مهدی فیروزان در صفحه 48 این ماهنامه درباره اثر برداشته شدن تحریم‌ها بر صنعت نشر سخن گفته است.
 
«75 سالگی پنگوئن» عنوانی است که سارا سمیعی در ماهنامه «صنعت نشر» به آن اشاره کرده است. در بخش‌هایی از آن می‌خوانیم: «مؤسسه «کتاب پنگوئن» شرکتی کوچک بود که در سال 1935 در لندن راه‌اندازی شد. اما در زمان کوتاهی به لطف چاپ آثار بزرگ‌ترین نویسندگان دنیا به یکی از مطرح ترین مؤسسات انتشاراتی جهان مبدل شد.»
 
از دیگر بخش‌های این ماهنامه می‌توان به «نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت»، «تاریخ نشر کتاب در ایران» و «با پیشکسوتان نشر ایران» اشاره کرد.
 
شصت و ششمین شماره ماهنامه «صنعت نشر» ویژه پاییز سال جاری از سوی اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با مدیرمسئولی محمود آموزگار در 88 صفحه منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها