حجتالاسلام والمسلین مرتضی جوادی آملی:
طرحهایی مانند کتابگردی یا هفته کتاب، آثار وجودی مثبتی در جامعه دارد
رئیس بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء، معتقد است که اجرای طرحهای زیرساختی مانند کتابگردی یا هفته کتاب، آثار وجودی مثبت و موثری در جامعه دارد که برای تاثیرگذاری بیشتر نیاز به هماهنگی جدیتر با نهادهای آموزشی و بهویژه وزارت آموزش و پرورش است.
این مدرس حوزه و دانشگاه ادامه داد: اگر هویت فرزندان ما با کتاب خو بگیرد و کتاب را بهعنوان یک رفیق خوب و نقشآفرین در زندگی ببینند، بیشترین تاثیر را در کتابخوان کردن آنها دارد.
عضو مجمع عالی حکمت اسلامی، گفت: اجرای طرحهای زیرساختی مانند روز کتابگردی یا هفته کتاب، آثار وجودی مثبت و موثری در جامعه دارد که برای تاثیرگذاری بیشتر نیاز به هماهنگی جدیتر با نهادهای آموزشی و بهویژه وزارت آموزش و پرورش است.
جوادی آملی افزود: امروزه هویت کتابخوانی در جامعه ما ضعیف است و اجرای طرحی که بهعنوان محرک جامعه را به سمت کتابخوان شدن حرکت دهد، امکان خوبی است و مردم در این فرصتها هرچند مقطعی بیشتر میتوانند در فضای کتاب و کتابخوانی قرار گیرند.
نویسنده کتاب «فلسفه زیارت و آئین آن»، با اشاره به تاثیر کیفیت آثار موجود در بازار نشر در میزان کتابخوانی جامعه، اظهار کرد: امروز به تعبیر بسیاری از اساتید و پیشکسوتان، بیشتر کتابسازی بر فضای فرهنگ ما حاکم شده تا کتابنویسی و این فضای غالب باعث شده باور و اعتقاد به کتاب در جامعه کمرنگ شود.
رئیس بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء، تاکید کرد: اگر حیثیت پژوهشی و تحقیقی، اصول ادبی و استواری متن در تولید آثار مدنظر قرار گیرد، مردم به کتاب و فضای نشر اعتماد میکنند. اما پدیده کتابسازی بهویژه در حوزه دین که با باورها و اعتقادات مردم سروکار دارد، آثار منفی بر جامعه میگذارد که شاید جبران آن بسیار دشوار باشد.
نظر شما