شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۱
«نه به کتاب نخواندن» بهانه شناسایی دلایل بی‌توجهی به کتاب است

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین اختتامیه سی‌و‌یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ضمن اشاره به آمار بازدید و فروش کتاب گفت: براساس آمارها میزان بازدید از این دوره نمایشگاه 20 درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) آئین اختتامیه سی‌ویکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران دقایقی پیش با حضور اسحاق جهانگیری؛ معاون اول رئیس‌جمهور، سیدعباس صالحی؛ وزیر و ارشاد اسلامی، محسن جوادی؛ معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب و امیرمسعود شهرام‌نیا، قائم‌مقام این دوره از نمایشگاه در نیم‌طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار شد.
 
جوادی در این مراسم با بیان این مطلب که کتاب اعتبار زیادی دارد و در نمایشگاه کتاب این دوره، میزبان مقام معظم رهبری بودیم گفت: کتاب بهانه‌ای شد که بزرگان تفقدی از کتاب، اهالی نشر، نویسندگان و ناشران داشته باشند.
 
رئیس سی‌ویکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به شعار «نه به کتاب نخواندن» افزود: انتخاب این شعار برای این دوره از نمایشگاه، توجه به دلایل کتاب نخواندن بود که در این شعار مجسم شده و امیدواریم این دلایل روشن و مسیر تسهیلات و حمایت‌های دولت، همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را تسهیل کند.
 
معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: براساس آمارها میزان بازدید از این دوره نمایشگاه 20 درصد افزایش داشته است. ناشران داخلی و خارجی در مجموع 500هزار عنوان کتاب را به نمایش گذاشتند و مبادلات گسترده فرهنگی چه در بحث رایت و چه در نشست‌های تخصصی قابل توجه بود.

 نمایشگاه کتاب تهران پرمخاطب‌ترین نمایشگاه دنیاست
شهرام‌نیا نیز در ادامه این آئین با بیان این مطلب که برگ دیگری از نمایشگاه این‌بار در مصلا ورق خورد بیان کرد: 2هزار و 100 ناشر داخلی و در بخش خارجی 550 هزار کتاب عرضه شده است.
 
قائم‌مقام سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به جابه‌جایی مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: این جابه‌جایی ولو موقت تسهیلات و فضای مسقف بیشتری را در اختیار ناشران و بازدیدکنندگان قرار داد. ناشران در این دوره در 80هزار مترمربع فضای مسقف جانمایی شدند.
 
شهرام‌نیا ادامه داد: با توجه به افزایش مخاطب میلیونی، نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران پرمخاطب‌ترین و از نظر مساحت دومین نمایشگاه کتاب دنیاست.
 
وی با اشاره به جایگاه بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب تهران بیان کرد: امسال 53 کشور خارجی در این رویداد بزرگ فرهنگی شرکت کردند. صربستان به‌عنوان کشور مهمان و تونس پایتخت کشور تونس به‌عنوان شهر مهمان در این رویداد حضور داشتند. علاوه بر این با توجه به حضور هیات‌های مختلف فرهنگی در نمایشگاه کتاب تهران نشست‌های متعدد طی 10 روز گذشته برگزار شد. نشست‌هایی که در افزایش تعاملات فرهنگی موثر خواهد بود.
 
شهرام‌نیا ادامه داد: بیش از 20 نشست تخصصی با توجه به مناسبت‌های مختلف مانند چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب و اعیاد شعبانیه در نمایشگاه برگزار شد.
 
این مسئول برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به همکاری بیش از 70 نهاد عمومی، انتظامی و امنیتی در برگزاری این رویداد درباره بعد فروش این دوره از نمایشگاه بیان کرد: براساس بررسی‌های انجام شده میزان فروش 130 میلیارد تومان برآورد شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها