نویسنده ایرانی مقیم آمریکا کتابی درباره دستور تهیه غذاهای ایرانی نوشته است که مورد استقبال مخاطبان انگلیسی زبان قرار گرفته است.
دراویان در سن نوجوانی همراه خانوادهاش از ایران خارج شد و در چند کشور خارجی اقامت میکند و در نهایت به آمریکا سفر میکند.
وی در این کتاب دستور غذاهای ایرانی همراه خاطراتی از آیین و رسوم ایرانیان را تعریف میکند. خودش میگوید مخاطبان آمریکایی با دیدن این دستورهای غذایی هیجان زده شدند و خیلی از غذاهایی که من در این کتاب آوردم با استقبال شدید روبرو شده است.
وی در این کتاب با عنوان «ته دیگ:داستانها و غذاهای ایرانی» علاقهاش به آش رشته و دیگر غذاهای سنتی مردم ایران را با تصاویر زیبایی از غذاهای مختلف ایرانی همراه کرده است. دراویان 46 ساله در حال حاضر در ایالت کالیفرنیا همراه دو دختر خود زندگی میکند و هدفش از نوشتن این کتاب را بیشتر از غذا تعریف خاطراتش از زندگی در ایران عنوان میکند.
او پیش از این بارها یادداشتهایی درباره غذاهای ایرانی نوشته بود ولی این کتاب اولین نوشتههای رسمیاش درباره غذای ایرانی محسوب میشود.
دراویان میگوید: بعد از مهاجرت از ایران آشپزخانه تنها مکانی بود که در آن احساس راحتی و ارتباط با خودم را داشتم. به نظر نویسنده از بین 100 دستور غذای ایرانی بهترین نمونههایی که در این کتاب آورده شده است دستور تهیه خورشت فسنجان، مرغ با زعفران، سنبوسه و آش رشته هستند.
علاوه بر دستور تهیه غذاهای ایرانی، کتاب حاوی روایاتی از رسوم ایرانی مثل شب یلدا است که به گفته نویسنده بسیار مورد استقبال مخاطب آمریکایی قرار گرفته است.
نظر شما