در این نشست که ساعت 17 آغاز میشود اقبال قاسمی پویا، از پژوهشگران حوزه آموزش، به ارائه سخنانی درباره توران میرهادی و اندیشههای این بانوی فرهیخته و اثرگذار در حوزه ادبیات کودک، میپردازد.
توران میرهادی، استاد برجسته ادبیات کودکان ایران در سال ۱۳۰۶در تهران متولد شد. وی علاوه بر آموزش زبان و ادبیات فارسی، از مادرش زبان آلمانی را نیز فراگرفت و سپس به فرا گرفتن زبانهای فرانسه و انگلیسی پرداخت. او در سال ۱۳۳۴شمسی به نام برادر از دست رفتهاش، کودکستان فرهاد و بعدها، دبستان و راهنمایی فرهاد را به روشهای مبتنی بر ارزشهای انسانی، با استفاده از آخرین دستاوردهای آموزشی دنیا در زمان خود، تأسیس کرد.
میرهادی بیش از 60 سال در زمینه آموزش و پرورش و فرهنگ و ادبیات کودکان کوشید و در این راه یکی از چهرههای تأثیرگذار سده کنونی ایران است. میرهادی همچنین از بنیانگذاران شورای کتاب کودک بود و از سال ۱۳۵۸ سرپرستی تدوین و تألیف فرهنگنامه کودکان و نوجوانان را نیز برعهده داشت. از جمله آثار او میتوان به «دو گفتار: کتابخانه آموزشگاهی و نقش آن در ایجاد عادت به مطالعه»، «جستوجو در راهها و روشهای تربیت» و «کتاب کار مربی کودک: برنامه کار سالانه مربی در مهد کودک وکودکستان» اشاره کرد.
علاقهمندان به حضور در نشست «بهرهگیری علمی از اندیشههای توران میرهادی» میتوانند ساعت 17 تا 19 سهشنبه (24 مهرماه 1397) به خیابان شهید بهشتی، خیابان میرعماد، نبش کوچه 11 پلاک 24، انتشارات فنی ایران مراجعه کنند.
نظر شما