یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۷
شورای فرهنگ سلامت باید بازوی توسعه اجتماعی نهادهای دیگر باشد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یکصدمین جلسه شورای فرهنگ سلامت و اولین جلسه کارگروه ملی ارتقای سلامت گفت: نباید بعد از چهل سال، نهادسازی جدید انجام داد و باید به نهادهای موجود توجه کرد تا بتوان ‏از ظرفیت شورای فرهنگ عمومی به درستی استفاده کرد و این احساس ‏برای نهادها و سازمان‌ها ایجاد ‌شود که این شورا به سمت حل مشکلات حرکت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید‌عباس صالحی در یکصدمین جلسه شورای فرهنگ سلامت و نخستین جلسه کارگروه ملی ارتقای سلامت که با حضور وزیر بهداشت و ‏معاونین این وزارتخانه در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با تاکید براین که فرهنگ ضلعی از اضلاع زندگی اجتماعی است، گفت: این نگاه در کنار سیاست و اقتصاد مهم است و برای انجام اقدامات توسعه‌ای در بخش‌های اقتصادی و امنیتی با شاخه‌های مختلف نیاز به بستر و فضای هماهنگ داریم و این نگاهی است که باید روز به روز بیشتر تقویت شود.
 
وی با اشاره به ضرورت نگاهی توسعه‌ای به فرهنگ، ادامه داد: اگر بتوانیم فرهنگی را به عنوان زیست بوم اجتماعی مبنا قرار دهیم، زندگی اجتماعی نسبت به قبل شرایط بهتری خواهد داشت و باید بتوانیم کیفیت و کمیت فرهنگ را افزایش دهیم.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید براین که پیشگیری بر درمان مقدم است، خاطرنشان کرد: توجه به پیشگیری موجب کاهش هزینه‌های درمانی می‌شود و فرهنگ در حوزه پیشگیری، نقش زیادی دارد.
 
صالحی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ، موجب کاهش هزینه‌های اقتصادی می‌شود، افزود: اگر به موضوع خود مراقبتی توجه ‏کنیم، هزینه‌ها کمتر شده و نتیجه بیشتر و بهتری خواهیم گرفت.
 
وی با اشاره به تاثیر فرهنگ در افزایش خود مراقبتی، گفت: از سال ٩٣ شورای فرهنگ سلامت شکل گرفت و پرداختن به این موضوع نشان‌دهنده حرکت به سمت نگاه درست ‏است تا منافع پایدارتری داشته باشیم و با وجود این نگاه می‌توانیم از تمام ظرفیت‌های موجود ‏استفاده کنیم.‏
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وجود ظرفیت‌های لازم در کشور برای توسعه فرهنگ، تصریح کرد:  یکی از ظرفیت‌ها، وجود شورای فرهنگ عمومی است. در این شورا  بیش از ٣٠ نهاد یا سازمان دخیل هستند و این شورا سه عضو حقیقی دارد و بقیه اعضای آن حقوقی ‏هستند و می‌توان از این ظرفیت بهره برد.
 
صالحی در پایان با تاکید براین که شورای فرهنگ سلامت باید بازوی توسعه اجتماعی نهادهای دیگر باشد، افزود: نباید بعد از چهل سال، نهادسازی جدید انجام داد و باید به نهادهای موجود توجه کرد تا بتوان ‏از ظرفیت شورای فرهنگ عمومی به درستی استفاده کرد و این احساس ‏برای نهادها و سازمان‌ها ایجاد ‌شود که این شورا به سمت حل مشکلات حرکت می‌کند. حضور وزارت بهداشت که در شورای فرهنگ عمومی تصویب شده است، به ادامه مسیر کمک می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها