یکشنبه ۲ تیر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۴
آداب غذايي دربار صفوی با همکاری کتابخانه ملی ایران معرفی می‌شود

نخستین نمایشگاه «آداب سفره و مهمان‌پذيري دربار صفوي» با همکاری کتابخانه ملی ایران و با هدف احیاء و بازسازی ارزش‌ها و ميراث رو به زوال برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، اولين نمايشگاه کارآفريني فرهنگي با عنوان «آداب سفره و مهمان‌پذيري دربار صفوي» به همت دانشگاه هنر و با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی(مدیریت مرکزی اصفهان) برگزار شد.

اين نمايشگاه براي اولين‌بار در سطح كشور با هدف كارآفريني در عرصه فرهنگ و هنر و استفاده از رويكردهاي خلاقانه برپا خواهد شد و سعي در احياء‌،‌ بازسازي و اشاعه ارزش‌ها و ميراث رو به زوال و فراموشي دارد.

معرفی فرهنگ غذايي و رسوم پذيرايي در دربار ايران در دوره صفويه در این نمایشگاه مورد توجه قرارگرفته است.

فرهنگ غذايي مجموعه‌اي از آداب و رسوم خوردن، نوع پخت و چگونگي غذاها و شيوه خوردن آن و برخي موارد ديگر است که در هر کشور و ناحيه‌اي متناسب با محيط جغرافيايي و فرهنگ آن شکل مي‌گيرد و از نسلي به نسل ديگر منتقل مي‌شود.

به نظر مي‌رسد از اين ذخيره فرهنگي رد پاي مشهودي را نمي‌توان در فرهنگ غذايي امروزه با نام «فرهنگ غذايي صفوي» پيدا کرد.

اجرای نمایش خیاباني دانيال و رويا به کارگرداني احسان انصاريان و اجرای موسیقی روايي بازديد به سرپرستي پيمان صادقي و سرو نوشیدنی و خوراک‌های مستخرج از متون خطي صفوي از برنامه‌های جانبی این نمایشگاه بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها