وی افزود: از این تعداد هشت عنوان مقاله برای انتشار در نشریه علمی تخصصی «پژوهش در ادبیات کودک و نوجوان» دانشگاه شهید بهشتی انتخاب و در پایان ۴ اثر به عنوان مقالههای برتر معرفی شد.
بر اساس رای داوران آرزو نجفیان و سارا رزقی با مقاله «تاثیر استفاده از اصول صرف طبیعی در کتابهای قصه کودک بر جذب مخاطب» به عنوان رتبه اول، فاطمه رنجبر با مقاله «واکاوی اشتراکات و تنوع مضامین، مولفهها و شیوههای اجرایی در فرهنگ قصهگویی ایرانی و خارجی» به عنوان رتبه دوم، فاطمه فرزانه با مقاله «بررسی نقش مبلمان شهری در ترویج قصهگویی» و معصومه کریمی و زهرا زارعی با مقاله «قصهگویی دیجیتال رویکردی نوین برای آموزش شهروندان جهانی و تبادلات بینالمللی» به صورت مشترک به عنوان رتبه سوم معرفی شدند.
مریم جلالی دبیر علمی جشنواره، حسن ذوالفقاری عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و مریم شریفنسب عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، به عنوان هیات داوران بخش علمی بیستودومین جشنواره بینالمللی قصهگویی آثار این بخش را مورد بررسی و داوری قرار دادند.
یادآوری میشود مرحله پایانی بیستودومین جشنواره بینالمللی قصهگویی از ۲۶ تا ۳۰ آذر در تهران، خیابان حجاب، مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.
نظر شما